Waar wil je wonen

Appartementen

Ook op vlak van appartementen heeft Hyboma heel wat te bieden. Zo realiseren we regelmatig aantrekkelijke, hedendaagse projecten op verschillende toplocaties. Ideaal als eigen woning, tweede verblijf of investering.

Onze aanpak:
Onze ruime appartementen zijn steeds uitgerust met alle hedendaags comfort en kunnen volledig naar jouw persoonlijke smaak worden afgewerkt. Zo kies je onder andere zelf de vloer, keuken en badkamer. Afhankelijk van project tot project bieden we je de keuze uit één, twee of drie slaapkamerappartementen.

Appartementen in opbouw

Op verschillende locaties in West- en Oost-Vlaanderen zijn we momenteel appartementen aan het ontwikkelen. Een deel hiervan is al afgewerkt.

Wil jij dus snel jouw droomappartement vinden? Neem dan even een kijkje naar ons overzicht.

Momenteel zijn volgende residenties in opbouw:

  • Residentie Quistello in Evergem
  • Residentie Siepel in Aalst
  • ResidentieSwellendam in Berlare
  • ResidentieDe Dageraad in Roeselare
  • Residentie Victoria II in Nieuwpoort
  • ResidentieOpex in Oostende
  • Residentie Justine in Lauwe
  • Residentie Julien Schepens in Anzegem
  • Residentie Hoppepresse in Proven

 

Investeren

Investeren in vastgoed is nog steeds een goede optie als je je spaargeld wilt beleggen. Naast de huizenmarkt is ook het kopen van een appartement een zeer goede investering. Bovendien zullen in de toekomst meer en meer mensen kiezen voor een appartement wat uw rendement alleen maar ten goede zal komen.

Bij de aankoop van een appartement is de ligging een zeer belangrijke factor. Die zorgt ervoor dat de marktwaarde in de toekomst stijgt, daalt of gelijk blijft. Het stadscentrum of de stadsrand is daarom steeds een goede keuze. Zowel jonge gezinnen als senioren vinden bereikbaarheid belangrijk.

Kijkwoningen

Om jou kennis te laten maken met onze expertise, hebben we op verschillende locaties kijkwoningen gerealiseerd. Zo kan jij zelf de kwaliteit en afwerkingsgraad zien, voelen, ruiken,...

Laat je zintuigen prikkelen en maak kennis met onze kijkwoningen.

Een vraag?

Een vraag? Wij maken tijd voor jou!

Heeft u bijzondere wensen of bent u op zoek naar een unieke locatie en heeft u deze niet op onze website gevonden? Neem dan gerust contact met ons op via telefoonnummer 051 480 980 of per e-mail info@hyboma.be voor een passend en persoonlijk advies.

Maak een afspraak

0 favorieten
Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te vereenvoudigen en verbeteren. Meer weten