Waar wil je bouwen

Wij bouwen ook op uw grond

Bouwen op maat

Wie kiest voor bouwen op maat, kiest ervoor om iets uniek te ontwerpen. Samen met jou gaan we op zoek naar wat voor jou belangrijk is. Zo bepalen we het uitzicht van je woning en hoe je de functionaliteit ervan zo persoonlijk mogelijk kan maken.

Bouwen op maat kan ook op jouw grond. We bieden je een vaste prijs, ook voor de grondwerken en funderingen. Je hebt ook de mogelijkheid om zelf een deel van de werken uit te voeren. Uiteraard houden we ook hier weer volop rekening met jouw persoonlijk ontwerp en materiaalkeuzes.

Lees meer

Voor jou ontworpen: onze concept woningen

Woningen die werden ontworpen in samenwerking met enkele toonaangevende architecten. Klaar om zo op jouw bouwgrond te bouwen, of als inspiratiebron voor een woning die helemaal op jouw maat wordt gebouwd.

 

Lees meer

CONCEPTWONINGEN: Bouwen op maat, maar dan zonder dat je zelf alle beslissingen moet nemen.

Verkoop & bouwformule

Heb jij besloten om je droomwoning te bouwen, maar je weet niet wat je met je huidige woning moet doen? Dan brengt de Verkoop- en Bouwformule voor jou een oplossing.

Terwijl wij je huidige woning verkopen, blijf jij er wonen tot je nieuwbouwwoning af is. Bovendien betaal je pas voor je nieuwe woning als je huidige woning verkocht is

KLANT AAN HET WOORD: MARC BOUWDE TWEE KEER MET HYBOMA. DE TWEEDE MAAL MET DE VERKOOP EN BOUW FORMULE

Lees meer

Kijkwoningen

Om jou kennis te laten maken met onze expertise, hebben we op verschillende locaties kijkwoningen gerealiseerd. Zo kan jij zelf de kwaliteit en afwerkingsgraad zien, voelen, ruiken,...

Laat je zintuigen prikkelen en maak kennis met onze kijkwoningen.

Meer weten?

Bel of schrijf vrijblijvend

We helpen je graag verder

Contact051 480 980
Een vraag?

Een vraag? Wij maken tijd voor jou!

Heeft u bijzondere wensen of bent u op zoek naar een unieke locatie en heeft u deze niet op onze website gevonden? Neem dan gerust contact met ons op via telefoonnummer 051 480 980 of per e-mail info@hyboma.be voor een passend en persoonlijk advies.

Maak een afspraak

0 favorieten
Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te vereenvoudigen en verbeteren. Meer weten