Investeren bij groep Hyboma

Hyboma bouwt elk investeringsproject op een strategisch uitgekozen locatie. Zo geniet je huurder van een aangename woon- en leefomgeving. En ook voor jou levert die locatie een groot voordeel op. Want het zorgt ervoor dat jij kunt rekenen op een groot huurpotientieel én het vergroot de mogelijkheid tot betere huurprijzen en rendementen.

Wie als belegger bij ons een nieuwbouw eigendom koopt, of laat bouwen, krijgt meteen ook een aantal voordelen mee. Zo beschikken we over goed gelegen panden, in de prijscategorie waarbinnen jij als investeerder op zoek bent. Bovendien kan je genieten van een prijsgarantie en een zorgeloos verloop van het bouwproces. Ook op het vlak van reglementeringen en verplichtingen (EPC,…) kunnen onze specialisten je met hun knowhow bijstaan.

Elk nieuwbouwproject zeer energiezuinig. Alle woningen of appartementen zijn perfect geïsoleerd en worden afgewerkt met kwalitatieve en hoogwaardige materialen. Hierdoor kunnen wij woningen opleveren tegen de nieuwe EPB-normen.

Een vraag?

Een vraag? Wij maken tijd voor jou!

Heeft u bijzondere wensen of bent u op zoek naar een unieke locatie en heeft u deze niet op onze website gevonden? Neem dan gerust contact met ons op via telefoonnummer 051 480 980 of per e-mail info@hyboma.be voor een passend en persoonlijk advies.

Maak een afspraak

0 favorieten
Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te vereenvoudigen en verbeteren. Meer weten