Waar wil je wonen

Koopwoning

Onze projectwoningen zijn de kortste weg naar jouw droomwoning. Op verschillende locaties ontwikkelen we woningen volgens de laatste technieken die voldoen aan de meest recente energienormen.

Bovendien kan je, afhankelijk van welke fase het project zich in bevindt, de afwerking volledig zelf gaan bepalen. Van vloeren en deuren tot keuken en badkamer.

Waarom Hyboma

Dankzij de prachtige 3D-beelden, overzichtelijke plannen en gedetailleerde omschrijvingen kan Hyboma je een perfect beeld geven over hoe je droomwoning eruit zal zien.

Je kiest zelf de materialen en afwerking waardoor je een unieke touch aan je droomwoning geeft.

Door de doorgedreven isolatie en luchtdichtheid zijn onze projectwoningen zeer energie-efficiënt. Hierdoor is de behoefte om de woning te verwarmen beperkt waardoor jij een pak op je energiefactuur bespaart.

Lees Meer

Woningen in opbouw

Op verschillende locaties in West- en Oost-Vlaanderen zijn we momenteel koopwoningen aan het ontwikkelen.Bekijk alle

Verkoop & bouwformule

Heb jij besloten om je droomwoning te bouwen, maar je weet niet wat je met je huidige woning moet doen? Dan brengt de Verkoop- en Bouwformule voor jou een oplossing.

Terwijl wij je huidige woning verkopen, blijf jij er wonen tot je nieuwbouwwoning af is. Bovendien betaal je pas voor je nieuwe woning als je huidige woning verkocht is.

Referenties

"We konden zelfs vroeger verhuizen dan gepland"

Bekijk alle

Kijkwoningen

Om jou kennis te laten maken met onze expertise, hebben we op verschillende locaties kijkwoningen gerealiseerd. Zo kan jij zelf de kwaliteit en afwerkingsgraad zien, voelen, ruiken,...

Laat je zintuigen prikkelen en maak kennis met onze kijkwoningen.

Contacteer Ons

Wij helpen je met alle plezier graag verder!

Voor vrijblijvend advies

Contact051 480 980
Een vraag?

Een vraag? Wij maken tijd voor jou!

Heeft u bijzondere wensen of bent u op zoek naar een unieke locatie en heeft u deze niet op onze website gevonden? Neem dan gerust contact met ons op via telefoonnummer 051 480 980 of per e-mail info@hyboma.be voor een passend en persoonlijk advies.

Maak een afspraak

0 favorieten
Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te vereenvoudigen en verbeteren. Meer weten