Waar wil je wonen

Koopwoningen... voor jou ontworpen

Onze projectwoningen zijn de kortste weg naar jouw droomwoning.

Op verschillende locaties ontwikkelen we woningen volgens de laatste technieken die voldoen aan de meest recente energienormen. Bovendien kan je, afhankelijk van welke fase het project zich in bevindt, de binnenafwerking volledig zelf gaan bepalen. Van vloeren en deuren tot keuken en badkamer.

Koopwoningen hebben als voordeel dat je sneller in jouw nieuwe thuis kan intrekken. Het ontwerp is immers reeds op voorhand bepaald én in een aantal gevallen is de woning misschien al in opbouw... of wie weet afgewerkt.

Vul de naam van de gemeente waar je wenst te wonen hierboven in en zie... veel kans dat we een project op een toplocatie bij jou in de buurt hebben.

Daarom kies je voor Hyboma

Dankzij de prachtige 3D-beelden, overzichtelijke plannen en gedetailleerde omschrijvingen kan Hyboma kunnen we je een perfect beeld geven van hoe je toekomstige droomwoning eruit zal zien. Je kiest zelf de materialen en de afwerking waardoor je een unieke touch aan je droomwoning geeft. Met jouw eigen inbreng wordt je huis snel een echte thuis.

Door de doorgedreven isolatie en luchtdichtheid zijn onze projectwoningen zeer energie-efficiënt. Hierdoor is de behoefte om de woning te verwarmen beperkt. Zo bespaar je een pak op je energiefactuur!

Lees Meer

Woningen in opbouw

Op verschillende locaties in West- en Oost-Vlaanderen zijn we momenteel koopwoningen aan het ontwikkelen.Bekijk alle

Kijkwoningen

Om jou kennis te laten maken met onze expertise, hebben we op verschillende locaties kijkwoningen gerealiseerd. Zo kan jij zelf de kwaliteit en afwerkingsgraad zien, voelen, ruiken,...

Laat je zintuigen prikkelen en maak kennis met onze kijkwoningen.

Lees Meer

Verkoop & bouwformule

Heb jij besloten om je droomwoning te bouwen, maar je weet niet wat je met je huidige woning moet doen? Dan brengt de Verkoop- en Bouwformule voor jou een oplossing. Terwijl wij je huidige woning verkopen, blijf jij er wonen tot je nieuwbouwwoning af is.

Bovendien betaal je pas voor je nieuwe woning als je huidige woning verkocht is. Je hebt dus geen nood aan een overbruggingskrediet.

Lees meer

KLANT AAN HET WOORD: VERKOOP en BOUW FORMULE

Lees meer

MEER WETEN?

Bel of schrijf ons voor vrijblijvende inlichtingen: 051/480.980

Contact
Een vraag?

Een vraag? Wij maken tijd voor jou!

Heeft u bijzondere wensen of bent u op zoek naar een unieke locatie en heeft u deze niet op onze website gevonden? Neem dan gerust contact met ons op via telefoonnummer 051 480 980 of per e-mail info@hyboma.be voor een passend en persoonlijk advies.

Maak een afspraak

0 favorieten
Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te vereenvoudigen en verbeteren. Meer weten