Residentie Quistello

Nieuwbouwappartement in Ertvelde (regio Gent). Ontdek residentie Quistello bestaande uit 28 appartementen en 2 nieuwbouwwoningen. De meeste appartementen zijn uitgerust met twee slaapkamers en alle comfort, zoals een inkom met afzonderlijk toilet, een badkamer met bad en/of douche, een open keuken én een berging met centrale verwarming en wasruimte.

Of kiest u liever voor comfort met een kleinere oppervlakte? Dan heeft u keuze uit 8 één slaapkamer-appartementen. De woningen zijn uitgerust met een inkom, leefruimte met zitruimte en open keuken, droge berging, toilet met sas én een wasplaats met berging. Op de eerste verdieping vindt u een afzonderlijk toilet, 3 slaapkamers, badkamer met bad en douche én een berging met centrale verwarming terug.

Meer Info

Een vraag?

Een vraag? Wij maken tijd voor jou!

Heeft u bijzondere wensen of bent u op zoek naar een unieke locatie en heeft u deze niet op onze website gevonden? Neem dan gerust contact met ons op via telefoonnummer 051 480 980 of per e-mail info@hyboma.be voor een passend en persoonlijk advies.

Maak een afspraak

0 favorieten
Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te vereenvoudigen en verbeteren. Meer weten