Win 9 romantische weekends tijdens onze infodagen!

Tijdens onze infodagen op 11 en 12 februari zijn er maar liefst 9 romantische weekends te winnen. Per locatie geven we een romantisch weekend (inclusief ontbijt en diner) weg om samen met je Valentijn met volle teugen van te genieten. Onze adviseurs heten je welkom op verschillende verkavelingen in West- en Oost-Vlaanderen. Neem een kijkje in onze agenda om te ontdekken waar we je allemaal verwelkomen. Op elke locatie ben je welkom op zaterdag OF zondag van 14 uur tot 17 uur. 

Kan je er niet bij zijn, maar wil je toch graag kennismaken met een van onze projecten? Contacteer ons meteen om een afspraak te maken! Bel ons op 051 480 980.

Vernieuwen

Uw gegevens worden behandeld in overeenstemming met de bepalingen van de wet van 8 december 1992 tot bescherming van de persoonlijke levenssfeer - lees ons Privacy statement

Een vraag?

Een vraag? Wij maken tijd voor jou!

Heeft u bijzondere wensen of bent u op zoek naar een unieke locatie en heeft u deze niet op onze website gevonden? Neem dan gerust contact met ons op via telefoonnummer 051 480 980 of per e-mail info@hyboma.be voor een passend en persoonlijk advies.

Maak een afspraak

0 favorieten
Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te vereenvoudigen en verbeteren. Meer weten