Ons verhaal

Hyboma is een algemene aannemer, al 2 generaties lang actief in de private woningbouw en appartementsbouw.  

Sinds 1968 bouwt Hyboma duurzame en kwalitatieve woningen binnen de stijl, afwerking en het comfortniveau waarbij jij je goed voelt. Hyboma staat voor 6.000 opgeleverde woningen en appartementen, dat is een heus dorp. Toch gaat het ons niet om het aantal opgeleverde projecten, wel om het aantal tevreden klanten. Daarom ook zijn we trots op onze goede klantentevredenheidscijfers. Als veeleisende bouwheer geniet je bij ons de beste waarborg op een woning die aan al jouw noden en wensen voldoet!

Jouw bouwgrond of de onze? Je koopt voor jezelf of als investering? Je twijfelt over de haalbaarheid van een nieuwbouwproject? Geef ons vrijblijvend een telefoontje. Onze bouwadviseurs staan je graag met raad en daad bij.

 

Lees meer

Wie zijn we

Je huis is je thuis. Dat is altijd zo geweest. En dat zal altijd zo zijn.

Het is de plaats waar je jouw kinderen ziet opgroeien, waar je verdriet, maar vooral veel geluk deelt met je familie en vrienden. Dat beseffen we bij Hyboma maar al te goed. We zijn een groep vakmensen en experten die elke dag in de weer zijn om voor jou een leuke thuis te bouwen. En zoals je op enkele pagina's kan zien, vormen we daarnaast ook gewoon een enthousiaste groep vrienden. 

"Samen werken aan een uitstekende klantentevredenheid, dat is Hyboma."

Onze Missie

Onze missie is jou, als klant, zekerheden te bieden in het realiseren van jouw vastgoedinvesteringen. 

Of het nu gaat om de verkoop van jouw pand, de aankoop van een woning/bouwgrond voor jezelf of als belegging, of de bouw van jouw droomproject. Kwaliteit en een goede klantenservice vormen als sinds 1968 de basis van ons succes. Om dat te realiseren koppelt Hyboma meer dan 45 jaar ervaring aan een hedendaagse aanpak.

Bijna een halve eeuw ten dienste van de klant

Sinds 1968 bouwt Hyboma duurzame en kwalitatieve woningen, al twee generaties lang. Met een métier, een zorg en een passie voor een heel mooi vak: het bouwen van huizen die één voor één een 'thuis' worden voor telkens weer nieuwe gezinnen.

Als veeleisende bouwheer geniet je bij ons de beste waarborg op een betaalbare woning die aan al jouw huidige en toekomstige noden voldoet. Binnen de stijl, de afwerking en het comfortniveau waar jij je goed bij voelt.

 • portefeuille van 1400 loten & permanent € 40 mio. aan gronden

 • start bouw van de eerste puur-woningen

 • opening nieuw Hyboma-kantoor in Roeselare

 • sterke uitbreiding van de portefeuille bouwgronden

 • naast de percelen met vrije keuze van ontwerp, worden ook meer projectwoningen ontwikkeld

 • Terra² brengt een obligatielening uit

 • opening nieuw Hyboma-kantoor in Gent

 • splitsing Hyboma en Terra²

 • opening nieuw Hyboma-kantoor in Brugge

 • Wim Verhaeghe komt de firma versterken

 • De eerste metselaars worden in dienst genomen

 • Hyboma (hypotheek- en bouwmaatschappij) wordt opgericht

 • Daniël Verhaeghe start als verzekeringsmakelaar

Hyboma Groep

Hyboma

Hyboma is een algemene aannemer, sinds 1968 actief in de private woningbouw en appartementsbouw.
We beschikken ook over een afdeling die zich toelegt op de herverkoop van woningen en appartementen. 

Terra²

Terra2.be

Terra² is gespecialiseerd in ontwikkeling en verkaveling van kleine of grote percelen grond. Deze afdeling geeft ook een doorlopende obligatielening uit om de aankoop van panden en gronden, het beheer en de uitbouw ervan te financieren.

Zee & Polder

zee-en-polder.be

Zee & Polder is de afdeling die het gelijknamige vakantiedomein in Westende realiseert en verkoopt. Het vakantiepark bestaat uit 156 luxueuze vakantiewoningen tussen Middelkerke en Nieuwpoort.

Realvest

www.realvest.be

Realvest is een kapitaalkrachtige, betrouwbare en eerlijke partner met meer dan 46 jaar ervaring en meer dan 5.000 tevreden klanten.

Contacteer ons

Contacteer een van onze medewerkers voor vrijblijvend advies

Vernieuwen
Een vraag?

Een vraag? Wij maken tijd voor jou!

Heeft u bijzondere wensen of bent u op zoek naar een unieke locatie en heeft u deze niet op onze website gevonden? Neem dan gerust contact met ons op via telefoonnummer 051 480 980 of per e-mail info@hyboma.be voor een passend en persoonlijk advies.

Maak een afspraak

0 favorieten
Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te vereenvoudigen en verbeteren. Meer weten