Ons verhaal

Hyboma is een algemene aannemer, al 2 generaties lang actief in de private woningbouw en appartementsbouw.  Sinds 1968 bouwt Hyboma duurzame en kwalitatieve woningen binnen de stijl, afwerking en het comfortniveau waarbij jij je goed voelt. Want als veeleisende bouwheer geniet je bij ons de beste waarborg op een betaalbare woning die aan al jouw noden en wensen voldoet!

Lees meer

Onze mensen

Zin om te werken bij een stabiel bedrijf? Bekijk dan snel onze vacaturesLees meer

Wie zijn we

Je huis is je thuis. Dat is altijd zo geweest. En dat zal altijd zo zijn. Het is de plaats waar je jouw kinderen ziet opgroeien, waar je verdriet, maar vooral veel geluk deelt met je familie en vrienden. 

Dat beseffen we bij Hyboma maar al te goed. We zijn een groep vakmensen en experten die elke dag in de weer zijn om voor jou een leuke thuis te bouwen. En zoals je kan zien, vormen we ook gewoon een enthousiaste groep vrienden. 

Ontdek onze geschiedenis

Sinds 1968 bouwt Hyboma duurzame en kwalitatieve woningen, al twee generaties lang. Met een métier, een zorg en een ervaring die eerder zeldzaam zijn in onze sector. Als veeleisende bouwheer geniet je bij ons de beste waarborg op een betaalbare woning die aan al jouw huidige en toekomstige noden voldoet. Binnen de stijl, de afwerking en het comfortniveau waar jij je goed bij voelt.

 • start bouw van de eerste puur-woningen

 • opening nieuw Hyboma-kantoor in Roeselare

 • sterke uitbreiding van de portefeuille bouwgronden

 • naast de percelen met vrije keuze van ontwerp, worden ook meer projectwoningen ontwikkeld

 • Terra² brengt een obligatielening uit

 • splitsing Hyboma en Terra²

 • opening nieuw Hyboma-kantoor in Gent

 • opening nieuw Hyboma-kantoor in Brugge

 • Wim Verhaeghe komt de firma versterken

 • De eerste metselaars worden in dienst genomen

 • Hyboma (hypotheek- en bouwmaatschappij) wordt opgericht

 • Daniël Verhaeghe start als verzekeringsmakelaar

 • portefeuille van 1400 loten & permanent € 40 mio. aan gronden

Onze Missie

Onze missie is jou, als klant, zekerheden te bieden in het realiseren van jouw vastgoedinvesteringen. Of het nu gaat om de verkoop van jouw pand, de aankoop van een woning/bouwgrond voor jezelf of als belegging, of de bouw van jouw droomproject. Kwaliteit en een goede klantenservice vormen als sinds 1968 de basis van ons succes. Om dat te realiseren koppelt Hyboma meer dan 45 jaar ervaring aan een hedendaagse aanpak.

Hyboma Groep

Hyboma

Hyboma is een algemene aannemer, sinds 1968 actief in de private woningbouw en appartementsbouw.
We beschikken ook over een afdeling die zich toelegt op de herverkoop van woningen en appartementen. 

Terra²

Terra2.be

Terra² is gespecialiseerd in ontwikkeling en verkaveling van kleine of grote percelen grond. Deze afdeling geeft ook een doorlopende obligatielening uit om de aankoop van panden en gronden, het beheer en de uitbouw ervan te financieren.

Zee & Polder

zee-en-polder.be

Zee & Polder is de afdeling die het gelijknamige vakantiedomein in Westende realiseert en verkoopt. Het vakantiepark bestaat uit 156 luxueuze vakantiewoningen tussen Middelkerke en Nieuwpoort.

Realvest

Realvest.be

Realvest is een kapitaalkrachtige, betrouwbare en eerlijke partner met meer dan 46 jaar ervaring en meer dan 5.000 tevreden klanten.

Contacteer ons

Contacteer een van onze medewerkers voor vrijblijvend advies

Vernieuwen
Een vraag?

Een vraag? Wij maken tijd voor jou!

Heeft u bijzondere wensen of bent u op zoek naar een unieke locatie en heeft u deze niet op onze website gevonden? Neem dan gerust contact met ons op via telefoonnummer 051 480 980 of per e-mail info@hyboma.be voor een passend en persoonlijk advies.

Maak een afspraak

0 favorieten
Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te vereenvoudigen en verbeteren. Meer weten