Driemaal is scheepsrecht

Jean-Paul en Christie hadden voor de tweede keer gebouwd: een duplex appartement. Dat paste beter bij hun levensstijl dan een huis. 
Na de drukke dagtaak liever geen werk in de tuin. Ze hadden wel een extra slaapkamer voorzien, want ze wilden graag nog een tweede kindje. Dat tweede kindje kwam er. Maar er kwam tegelijkertijd ook een derde. Christie was zwanger van een tweeling.

Hoe lang woonden jullie toen in jullie nieuw appartement?

Twee jaar.

Hebben jullie meteen beslist om opnieuw te bouwen?

Ja. Vrij snel toch. Wij wilden elk kind zijn eigen slaapkamer geven, dus zat er niets anders op dan uit te kijken naar iets nieuws. Zo hebben we nog andere beslissingen moeten nemen. We reden bijvoorbeeld met een auto die niet voorzien was op drie kinderen. En zoek maar eens kinderopvang voor twee kinderen tegelijk! Er komt meestal maar  één plaats vrij. Gelukkig werd hier in Evergem net een nieuwe crèche geopend.

Hoe heb je de zoektocht naar een nieuwe woning aangepakt?

We wilden graag in Evergem blijven wonen. Ook omwille van de grootouders en het gemak van de kinderopvang. We hebben hier rondgereden op de verkaveling en zagen de woningen van Hyboma staan. We zijn een kijkje gaan nemen en waren meteen geïnteresseerd. We hebben het nummer gebeld dat op het bord stond, een afspraak gemaakt en op twee gesprekken met Ronny, de verkoper, waren we er eigenlijk uit.

Dat is snel!

Het plaatje klopte: een klein perceel, een huis met vier slaapkamers, modern van inrichting en volledig binnen ons budget. Op zo’n moment is voor mij het vertrouwen heel belangrijk. Het klikte met Ronny.

En waar lag het aan?

De manier van aanpakken. Het gesprek. Ik kan dat moeilijk anders duiden.

Hyboma had je vertrouwen gewonnen.

Ja. En dat vertrouwen werd voortdurend bevestigd. Bijvoorbeeld, nadat we de verkoopovereenkomst hadden getekend, nodigde Ronny ons uit om naar een demonstratiehuis te komen kijken in Roeselare. Daar toonde hij van fundering tot dak op welke manier Hyboma bouwde, welke technieken ze toepasten en welke materialen ze gebruikten. Dat was niet alleen interessant, want wij kenden er niet zo veel van, maar het gaf ons vooral het  vertrouwen dat Hyboma het goed ging doen. En die toon zit in heel hun communicatie. Ze hebben een goede stijl. Als er iets was, werd het bevestigd op papier.

Kan je zeggen dat je zonder zorgen gebouwd hebt?

Ja. Eigenlijk wel. We zijn maar één keer zenuwachtig geweest: toen werfleider Luc ons meldde dat de gevelstenen niet meer beschikbaar waren. Maar Luc heeft het probleem meteen aangepakt: hij stelde voor opnieuw samen te komen en een aantal alternatieve steentypes te bekijken. Zo zijn we er vrij snel uitgekomen en heeft de bouw niet te veel vertraging opgelopen.

Heb je de werfleider vaak gezien?

Ja. Als we ’s avonds op de bouw gingen kijken, en iets opmerkten, belden we hem. Vaak spraken we dan af mekaar de volgende dag te ontmoeten om de zaak te bekijken. Zo snel ging het. De problemen werden meteen aangepakt. Luc was altijd bereikbaar. We belden hem regelmatig. We zijn veeleisend, maar niet moeilijk.

Was de woning tijdig klaar?

Een echte deadline hadden wij ons niet opgelegd. We wilden alleen graag verhuisd zijn voordat de tweeling kon lopen. En dat is gelukt, dankzij de strakke planning van Hyboma.

Bouwen en de zorg voor een baby tweeling. Was het niet verschrikkelijk druk?

Dat is het nog steeds!

Interesse om te bouwen met Hyboma?

Contacteer ons op 051 480 980.

Onze andere Referenties

Ontvang gratis onze brochure

Laat u inspireren door het verhaal van onze klanten en hoor de andere kant van het verhaal.Vraag aan
Een vraag?

Een vraag? Wij maken tijd voor jou!

Heeft u bijzondere wensen of bent u op zoek naar een unieke locatie en heeft u deze niet op onze website gevonden? Neem dan gerust contact met ons op via telefoonnummer 051 480 980 of per e-mail info@hyboma.be voor een passend en persoonlijk advies.

Maak een afspraak

0 favorieten
Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te vereenvoudigen en verbeteren. Meer weten