UNIEK: DE VERKOOP EN BOUWFORMULE

VAN JE BESTAANDE WONING NAAR NIEUWBOUW ZONDER OVERBRUGGINGSKREDIET!

Door de jaren heen veranderen je levensomstandigheden: Een nieuwe job in een andere streek? Een gezinsuitbreiding? Of net andersom: volwassen kinderen gaan het huis uit? Jouw drukke carrière loopt ten einde? Veel kans dat je huidige woning ofwel te groot of net te klein is geworden. Tijd om naar iets nieuws uit te kijken.

Met de verkoop en bouw formule verhuis je eenvoudigweg van je bestaande woning naar een nieuwbouw. Zonder grote lening én zonder overbruggingskrediet.

Maar wat met je huidige woning?

Een verkoop kan snel afgerond zijn, maar kan evengoed lang aanslepen. Hoe laat je de verkoop van jouw huidige woning goed aansluiten op de oplevering van die nieuwe woning? En hoe financier je de start van de woning terwijl je je huidige woning nog niet hebt verkocht?

"VERKOOP EN BOUWFORMULE": DE OPLOSSING

Hyboma heeft speciaal voor deze situatie de ‘Verkoop & Bouwformule’ in het leven gebracht. Als je beslist om met ons te bouwen, nemen wij de verkoop van jouw bestaande woning voor onze rekening. Je geniet daarbij van drie uitzonderlijke voordelen:

  • Wij voeren gerichte publiciteit en maken ons sterk jouw huidige woning snel en professioneel te kunnen verkopen aan een correcte prijs.
  • Je mag in je huidige woning blijven wonen tot de nieuwe klaar is. Je hoeft je dus geen zorgen te maken omtrent de nieuwbouw, een tijdelijke verhuis of extra huurkosten.
  • Voor de tussentijdse betaling van je nieuwbouw biedt Hyboma een gepaste oplossing; vóór je de som van de verkoop van je bestaande woning ontvangt.

Hyboma stelt zijn 45 jaar ervaring graag ter beschikking van jou zodat je zorgeloos van je bestaande woning naar een nieuwe kunt verhuizen.

MEER WETEN?

Bel of schrijf vrijblijvend. We helpen je graag verder!

Contact051 480 980
Een vraag?

Een vraag? Wij maken tijd voor jou!

Heeft u bijzondere wensen of bent u op zoek naar een unieke locatie en heeft u deze niet op onze website gevonden? Neem dan gerust contact met ons op via telefoonnummer 051 480 980 of per e-mail info@hyboma.be voor een passend en persoonlijk advies.

Maak een afspraak

0 favorieten
Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te vereenvoudigen en verbeteren. Meer weten