Gent

00.02 - APP

Op een veelzijdige locatie aan de rand van Gent, in de Bloemekenswijk bouwen we Residentie Westerbloem, met zicht op groen. Het stadsvernieuwingsproject 'Het Getouw' investeert er in groen, wonen en bedrijven waardoor het nog aangenamer wonen wordt in de Bloemekenswijk. Er komt o.a. een buurtpark van 2.000 m². Bovendien geniet je er van een uitstekende mobiliteit zowel met het openbaar vervoer, de wagen (vlotte verbinding met stadsring) als de fiets. In amper 15 minuten fiets je naar de Gentse binnenstad.

Momenteel is er nog één appartement te koop: dit ruim, energiezuinig appartement (128 m² woonoppervlakte) op het gelijkvloers beschikt over 3 slaapkamers en een mooie tuin (van 100 m²). Dit appartement is volledig afgewerkt, inclusief de schilderwerken. Snel verhuizen is mogelijk!

Verder zijn er privatieve parkeerplaatsen en een grote, gemeenschappelijke fietsenberging.
De kleinschalige residentie is opgetrokken in een klassevolle, tijdloze architectuur en afgewerkt met kwalitatieve materialen. Bijzondere aandacht werd besteed aan de akoestiek, de energiezuinigheid (vloerverwarming) en de functionele indeling van de ruimtes.

Voor eigen bewoning of als investering: residentie Westerbloem is telkens een prima keuze. Bovendien kan je er kopen aan 6% in plaats van 21% btw (indien je aan de voorwaarden voldoet). Contacteer ons en ontdek alle mogelijkheden of vraag de brochure met de plannen.
3 slaapkamers
1 badkamer

Prijs

€ 420.000

Adres Ferrerlaan 61 - 9000 Gent

Contacteer Janne voor een vrijblijvend gesprek!

Bel ons Mail ons
WhatsApp
Van Canneyt Janne 2
Hires Hyboma WAL3194 3

Projectbrochure

Meer weten? Bekijk alvast de brochure en laat je verder inspireren.

Of contacteer ons

Ontdek wat deze plek te bieden heeft voor jouw happy home, happy life

Winkels

Sport

Cultuur

Openbaar vervoer

Scholen

Contact

Interesse? Neem vandaag nog contact
met ons op voor een afspraak.