Veurne

00.02 - APP

Ontdek Residentie Arthur & Achiel: een kleinschalig, karaktervol nieuwbouwproject nabij het gezellige stadscentrum van Veurne. De residentie telt 7 ruime appartementen met een zongerichte tuin en/of terras, afzonderlijke bergingen, garages en carports. Je woont er op 800 meter van de Grote Markt met in de buurt een uitgebreid aanbod aan winkels, openbaar vervoer, horecazaken, sportaccommodatie en cultuur. Er is een bushalte tegenover de residentie. Kortom: alles is er binnen handbereik! Er is een oprit van de autosnelweg E40 op amper 3 minuten, waardoor je geniet van een vlotte verbinding. Even uitwaaien? Dat kan in het natuurgebied Suikerwater, het Sint-Walburgapark, het Vaubanpark en De Moeren. Je maakt er heerlijke wandel- en fietstochten. Liever eens naar zee? Je woont er op 7,5 km van de Zeedijk.

Deze kleinschalige residentie wordt opgetrokken in een klassevolle, tijdloze architectuur en afgewerkt met kwalitatieve materialen. Bijzondere aandacht werd besteed aan de akoestiek, de functionele indeling, de lichtinval en de energiezuinigheid. Het gebruik van een warmtepomp, in combinatie met vloerverwarming en zonnepanelen zorgt ervoor dat jouw toekomstige energiefactuur onder controle blijft (E20). Bovendien kies je zelf de afwerkingsmaterialen voor keuken, badkamer, vloerbekleding en binnendeuren. Zo kan je jouw eigen creatieve toets geven aan de inrichting van jouw toekomstige appartement.

Appartement 00.02 op het gelijkvloers beschikt over: een inkomhal, een lichtrijke woon- en eetkamer, een -naar eigen keuze ingerichte- open keuken, een praktische berging, 2 slaapkamers en een functionele badkamer. In de tuin en op het terras wordt het volop genieten! Dit ruim appartement van 102 m² met tuin/terras van 23,45 m² is geschikt voor eigen bewoning, als rendabele investering of als tweede verblijf in een gezellige provinciestad op een boogscheut van de zee.
2 slaapkamers
1 badkamer
E20

Prijs

€ 334.000

Adres Zuidburgweg 21 - 8630 Veurne

Contacteer Janne voor een vrijblijvend gesprek!

Bel ons Mail ons
WhatsApp
Van Canneyt Janne 2
Hires Hyboma WAL3194 3

Projectbrochure

Meer weten? Bekijk alvast de brochure en laat je verder inspireren.

Of contacteer ons

Ontdek wat deze plek te bieden heeft voor jouw happy home, happy life

Winkels

Sport

Cultuur

Openbaar vervoer

Scholen

Contact

Interesse? Neem vandaag nog contact
met ons op voor een afspraak.