Ingelmunster

Residentie Geuze St.Louis in centrum

Zoek je een nieuwe thuis in Ingelmunster of een interessante investering? Ontdek dan Residentie Geuze St. Louis op de vroegere brouwerijsite van Brouwerij Vanhonsebrouck. Je woont er in het centrum, vlak bij winkels, scholen, horecazaken, gemeentehuis, openbaar vervoer en het station. Ontspannen in de natuur kan langs het nabijgelegen kanaal Roeselare-Leie en de Mandelvallei. Je maakt er heerlijke wandel- en fietstochten.
De kleinschalige residentie omvat 7 appartementen met oppervlaktes van 81 m² tot 124 m². Er is keuze uit appartementen met 2 en 3 slaapkamers, telkens met een ruime woon- en eetkamer,
ingerichte keuken, functionele badkamer, praktische berging, zonneterras en/of tuin. De appartementen zijn inmiddels afgewerkt, dus snel verhuizen is mogelijk. Maak vrijblijvend een afspraak en ontdek het ter plaatse. Dankzij de hoge plafonds (2,5m tot 3m hoog!) met grote raampartijen geniet je van veel lichtinval en een ruimtelijk gevoel. De privé parkeerplaatsen zijn ondergebracht in een afzonderlijke, veilige parkeerhaven achter het gebouw. Je fiets kan je stallen in een gemeenschappelijke fietsenberging. Zowel als investering of voor eigen bewoning: een prima keuze! Wil je er meer over weten? Contacteer ons gerust!
Halfopen
E28-E35

Prijs vanaf

235.000

Adres Oostrozebekestraat 49 - 8770 Ingelmunster

Contacteer Janne voor een vrijblijvend gesprek!

Bel ons Mail ons
WhatsApp
Van Canneyt Janne 2
LOTSlpk.Opp.Prijs
03.07 - APP3124m²€ 309.500 Ontdek dit pand
02.06 - APP281m²€ 235.000 Ontdek dit pand
Hires Hyboma WAL3194 3

Projectbrochure

Meer weten? Bekijk alvast de brochure en laat je verder inspireren.

Of contacteer ons

Ontdek wat deze plek te bieden heeft voor jouw happy home, happy life

Winkels

Sport

Cultuur

Openbaar vervoer

Scholen

Contact

Interesse? Neem vandaag nog contact
met ons op voor een afspraak.