Waar wil je bouwen

Wij bouwen ook op uw grond

Bouwen op maat

Als je bouwt op maat, kies je ervoor om een uniek huis te ontwerpen. Een thuis of investering, waarbij we volledig rekening houden met wat voor jou belangrijk is. Samen met onze architect passen we het uitzicht en ontwerp volledig aan naar jouw wensen.

Zoek je nog een bouwgrond voor je nieuwbouwwoning? Bekijk dan ons grondaanbod. Wil je graag bouwen op je eigen grond? Geen probleem. We bieden je een vaste prijs, ook voor de grondwerken en funderingen. Bovendien krijg je de mogelijkheid om zelf een deel van de werken uit te voeren. Uiteraard houden we bij de bouw volledig rekening met jouw persoonlijke ontwerp en materiaalkeuzes.

Waarom op maat bouwen met Hyboma?

Lees meer

VOOR JOU ONTWORPEN: ONZE CONCEPTWONINGEN

Woningen die werden ontworpen in samenwerking met enkele toonaangevende architecten. Klaar om zo op jouw bouwgrond te bouwen, of als inspiratiebron voor een woning die helemaal op jouw maat wordt gebouwd.

 

Bekijk onze conceptwoningen

CONCEPTWONINGEN: Op maat bouwen, zonder dat je zelf alle beslissingen moet nemen.

Verkoop & bouwformule

Heb je besloten om je droomhuis te bouwen, maar weet je niet wat je met je huidige woning moet doen? Profiteer dan net zoals Lieven en Patricia van onze Verkoop & Bouwformule.

Terwijl wij je huidige woning verkopen, blijf jij er wonen tot je nieuwbouwwoning af is. Bovendien betaal je pas voor je nieuwe woning als de huidige verkocht is. Meer informatie? Contacteer ons of bekijk de belangrijkste informatie rond onze Verkoop & Bouwformule.

Lieven en Patricia profiteerden van onze Verkoop & Bouwformule

“We wilden eerst ons oude huis verkopen, voordat we met de nieuwe woning startten. Zo hadden we geen zorgen en kregen we de tijd voor de verkoop.”

Marc bouwt op maat met Hyboma

“Het is voor mij belangrijk dat het eindresultaat zo veel mogelijk neigt naar mijn eigen plannen.”

Lees meer

Kijkwoningen

Op zoek naar het perfecte nieuwbouwhuis voor je gezin? Maar wil je eerst de kwaliteit en het afwerkingsniveau van een nieuwbouwwoning zien, voelen en ruiken? Kom dan eens langs bij een van onze kijkwoningen. Onze interieurspecialiste richtte die volledig in, zodat we je zintuigen maximaal prikkelen.

Heb je een vraag?

Contacteer ons

Wij geven je graag vrijblijvend advies

Contact051 480 980
Een vraag?

Een vraag? Wij maken graag tijd voor je.

Heb je bijzondere woonwensen? Ben je op zoek naar een unieke locatie? Of heb je niet op onze website kunnen vinden wat je zoekt? Contacteer ons via het telefoonnummer 051 480 980 of per e-mail via info@hyboma.be. Wij geven je graag persoonlijk advies.

Maak een afspraak

0 favorieten
Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te vereenvoudigen en verbeteren. Meer weten