"Lionel en Maria besloten om ook in vastgoed te investeren"

Waarom Hyboma?

Lionel en zijn vrouw Maria besloten om naast andere beleggingsmogelijkheden ook in vastgoed te investeren. Een logische keuze volgens het stel. "Wie investeert, moet altijd spreiden. Dat is veiliger. Bovendien is vastgoedveel interessanter dan een spaarboekje.", aldus Lionel.

Investeren in nieuwbouw

Het was niet hun bedoeling om in nieuwbouw te investeren, maar uiteindelijk bleek het toch de beste oplossing te zijn. Lionel: "We waren eigenlijk op zoek naar een bestaand huis dat we konden renoveren. Maar na enkele huisbezoeken kwamen we al snel tot de conclusie dat de kosten voor renovatie even zwaar doorwegen als voor nieuwbouw. Alleen zit je na de renovatiewerken nog altijd met een oud huis. Ook spreekt eennieuwbouwhuis huurders automatisch meer aan.” De keuze voor ons als partner was vanzelfsprekend, geeft Maria aan: “Aangezien wij in Kortemark wonen, was Hyboma een logische keuze. Bovendien had de firma op dat moment voor ons het perfecte pand in hun portefeuille." Toch had het echtpaar schrik om aan het avontuur te beginnen. "We waren helemaal niet op de hoogte van alle reglementeringen. Maar gelukkig nam Hyboma alle formaliteiten op zich.", aldus Lionel.

Perfecte afwerking binnen het vooropgestelde budget

Het hoge afwerkingsniveau van hun investering was een fijne verrassing voor het stel. Maria: "Onze werfleider Steve was veel strenger dan wij. Iets wat wij door de vingers konden zien, was voor Steve helemaal niet in orde. Zo heeft hij opdracht gegeven om het terras opnieuw aan te leggen omdat één tegel niet helemaal goed lag. Daarvoor rekende Hyboma geen extra kosten aan, waardoor we ons vooropgestelde budget niet overschreden.”

De goede afwerking bracht al meteen rendement op volgens Lionel: “Door het perfectionisme van Steve is de woning prima afgewerkt, en konden we die al snel na oplevering verhuren."

Wil je ook investeren in vastgoed?

Wij geven je graag vrijblijvend advies.

Contacteer ons

Onze andere Referenties

Ontvang gratis onze brochure

Laat je inspireren door de verhalen van Lieven en Patricia, Lionel en Maria, Geert en Freddy, en nog veel anderen die met ons bouwen. Zij vertellen je graag waarom ze voor ons kiezen.Vraag aan
Een vraag?

Een vraag? Wij maken graag tijd voor je.

Heb je bijzondere woonwensen? Ben je op zoek naar een unieke locatie? Of heb je niet op onze website kunnen vinden wat je zoekt? Contacteer ons via het telefoonnummer 051 480 980 of per e-mail via info@hyboma.be. Wij geven je graag persoonlijk advies.

Maak een afspraak

0 favorieten
Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te vereenvoudigen en verbeteren. Meer weten