"Als je wil werken met stielmannen"

Waarom Hyboma?

Voordat ze met ons contact opnamen, zaten Johan en Sabine al lang met bouwplannen in het hoofd. Ze hadden hun zinnen gezet op een stuk bouwgrond in de buurt. Maar bij nader inzien was het stuk grond toch te groot voor hun behoeften.

Een uniek concept

“Waarom de bouwgrond te groot was? Simpel. Bij veel oppervlakte komt ook veel onderhoud kijken.” zegt Johan. “We hebben wel een paar groene vingers in de familie, maar dat zou erg veel tijd in beslag nemen.” Sabine vult aan: “Pas toen Hyboma de grond ontdekte en het in twee percelen opdeelde, kregen we weer interesse.” Het koppel wilde een woning met een uniek concept. Johan: “Onze architect Yves leverde fantastisch werk. Want met twee grootvaders die aannemer waren, een vader die gepensioneerd architect is, en een dochter die een opleiding tot architect-ingenieur volgt, heb je natuurlijk wel een veeleisende klant. Toch toverde hij al onze wensen om tot een uniek concept waar iedereen zich in kon vinden.”

De ruwbouw

Bij de start van de werken keken Johan en Sabine met grote ogen naar de verrichtingen van onze ruwbouwploeg. Sabine: “We hebben veelrespect voor het werk van die stielmannen. Ons huis bestaat namelijk uit een moeilijke constructie van twee verdiepingen. En daarvoor was heel wat staal nodig. Gelukkig zette Hyboma dat fantastisch om in de praktijk”

Ondanks dat de afwerking niet volledig volgens plan verliep, is het stel erg tevreden. Johan: “Niet alles loopt perfect. Daar moet je altijd rekening mee houden. Het resultaat is veel belangrijker. En daar zijn we ongelooflijk blij mee.”

Wil je ook op maat van jouw persoonlijke wensen bouwen?

Wij geven je graag vrijblijvend advies.

Contacteer ons

Onze andere Referenties

Ontvang gratis onze brochure

Laat je inspireren door de verhalen van Lieven en Patricia, Lionel en Maria, Geert en Freddy, en nog veel anderen die met ons bouwen. Zij vertellen je graag waarom ze voor ons kiezen.Vraag aan
Een vraag?

Een vraag? Wij maken graag tijd voor je.

Heb je bijzondere woonwensen? Ben je op zoek naar een unieke locatie? Of heb je niet op onze website kunnen vinden wat je zoekt? Contacteer ons via het telefoonnummer 051 480 980 of per e-mail via info@hyboma.be. Wij geven je graag persoonlijk advies.

Maak een afspraak

0 favorieten
Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te vereenvoudigen en verbeteren. Meer weten