"Als je snel je huurinkomsten wil realiseren"

Waarom Hyboma?

Geert en Freddy wilden altijd al iets bouwen in de streek om te verhuren. Maar concrete plannen hadden ze nog niet. Tot ze opeens bij ons vonden wat ze zochten.

Een projectwoning als goede investering

Geert: "Een collega van mij was heel positief over Hyboma. Daarom gingen we regelmatig eens op pad om hun aanbod in de streek te bekijken. Op een dag stonden we voor een lot dat helemaal ons ding was. We hebben geen moment geaarzeld toen we de plek zagen; het is ideaal om te investeren in een projectwoning."

Prima werkkrachten over de vloer

De broers startten met veel vertrouwen aan de bouw. Freddy: "Schrik om eraan te beginnen hebben we nooit gehad, want we hebben allebei kennis van de bouw. Daarnaast zijn we ook heel tevreden over de werken. Zowel voor de ruwbouw als afwerking hebben we prima werkkrachten over de vloer gehad. Natuurlijk waren er hier en daar eens problemen, daar moet je nu eenmaal rekening mee houden. Maar dan was werfleider Jakob er om die op te lossen. Hij was altijd eerlijk en oprecht betrokken bij ons bouwproject."

Direct zeker van huurinkomsten

Over het resultaat van de woning zijn ze het allebei eens. Geert: "Wij zijn heel blij met de ruimtelijke indeling van de woning.” Freddy licht toe: “Alles is prima op elkaar afgestemd. Eerlijk gezegd hadden we niet verwacht dat de woning zo ruim zou zijn. Die is veel ruimer dan de buitenkant doet vermoeden. Hierdoor heeft het pand maar twee dagen te huur gestaan. En waren we direct zeker van onze huurinkomsten."

Wil je ook investeren in vastgoed?

Wij geven je graag vrijblijvend advies.

Contacteer ons

Onze andere Referenties

Ontvang gratis onze brochure

Laat je inspireren door de verhalen van Lieven en Patricia, Lionel en Maria, Geert en Freddy, en nog veel anderen die met ons bouwen. Zij vertellen je graag waarom ze voor ons kiezen.Vraag aan
Een vraag?

Een vraag? Wij maken graag tijd voor je.

Heb je bijzondere woonwensen? Ben je op zoek naar een unieke locatie? Of heb je niet op onze website kunnen vinden wat je zoekt? Contacteer ons via het telefoonnummer 051 480 980 of per e-mail via info@hyboma.be. Wij geven je graag persoonlijk advies.

Maak een afspraak

0 favorieten
Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te vereenvoudigen en verbeteren. Meer weten