"Als je pas wil betalen als je oude huis verkocht is"

Waarom Hyboma?

Jurgen was helemaal niet van plan om te bouwen. Maar toen hij met ons in contact kwam, veranderde hij snel zijn plannen. Volgens hem “een van zijn betere beslissingen tot nu toe”.

Stoppen met renoveren

Voordat Jurgen met ons in zee ging, was hij al geleidelijk begonnen met de renovatie van zijn oude woning. “Vrienden en kennissen raadden mij af om te investeren in de villa uit 1960”, zegt Jurgen. “Een volledige renovatie van het huis zou me veel geld kosten. Ook de tuin van duizend vierkante meter vroeg te veel werk en onderhoud.”

Verkoop & Bouwformule

Toen mensen uit zijn directe omgeving voor ons kozen, wist Jurgen dat hij in actie moest schieten. “Mijn buurman verkocht zijn huis met Hyboma en even later begon mijn zus ook met de firma te bouwen. Ik wilde niet langer meer wachten.” Hij kwam in contact met onze verkoper Luc én onze Verkoop & Bouwformule. “Dat concept is echt een grote troef van Hyboma. De firma neemt alles op zich en je moet pas betalen wanneer je oude woning verkocht is. Dat bracht soms gezonde spanning met zich mee als een kandidaat-koper zich meldde. Ik wou namelijk zo snel mogelijk aan mijn bouwavontuur beginnen.”

Positief

“Of ik tevreden terugkijk op de werken?”, vraagt Jurgen zich af. “Zeker. Alles is zeer vlot verlopen. Eén keer was ik wel eventjes in paniek, toen ik ontdekte dat ik geen schoorsteen had. Maar de werfleider heeft dat meteen opgelost.”

Nu de werken zijn afgerond, geniet Jurgen van het resultaat: “Ten opzichte van mijn oude woning ben ik er serieus op vooruitgegaan. Dankzij Hyboma kan ik nu genieten van een beter leefcomfort.”

Wil je ook een woning in opbouw kopen?

Wij geven je graag vrijblijvend advies.

Contacteer ons

Onze andere Referenties

Ontvang gratis onze brochure

Laat je inspireren door de verhalen van Lieven en Patricia, Lionel en Maria, Geert en Freddy, en nog veel anderen die met ons bouwen. Zij vertellen je graag waarom ze voor ons kiezen.Vraag aan
Een vraag?

Een vraag? Wij maken graag tijd voor je.

Heb je bijzondere woonwensen? Ben je op zoek naar een unieke locatie? Of heb je niet op onze website kunnen vinden wat je zoekt? Contacteer ons via het telefoonnummer 051 480 980 of per e-mail via info@hyboma.be. Wij geven je graag persoonlijk advies.

Maak een afspraak

0 favorieten
Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te vereenvoudigen en verbeteren. Meer weten