"Als je wil werken met mensen die het beste met je voorhebben"

Waarom Hyboma?

Yves werkt al meer dan vijftien jaar met ons samen als zelfstandig architect. En dat doet hij nog altijd met evenveel plezier.

Teamspelers

De architect is blij dat onze werkwijze zo goed past bij die van hem. Yves: “We zijn allebei teamspelers die precies en punctueel zijn. Daarom kunnen we het zo goed met elkaar vinden. Omdat we al zo lang met elkaar samenwerken, zijn we op elkaar ingespeeld en kunnen we formaliteiten snel afhandelen. Daardoor maken we ook meer tijd vrij voor de klant.” Die extra tijd is voor Yves een groot voordeel: “Het bevordert het eindresultaat van een woning.”

Woning op maat

Als toekomstige bewoner van een nieuw huis wil je niet tijdens de werken nog zaken veranderen. Daarom stelt Yves op voorhand alles in vraag: “Ik bekijk constant of we iets kunnen verbeteren. Waarom staat een trap bijvoorbeeld in de inkomhal en niet ergens anders? Zulke zaken hangen natuurlijk ook sterk af van de personen die voor mij zitten. Daarom laat ik hen virtueel door hun eigen leef- of droomwereld lopen. Ze vertellen dan wat ze zien, waardoor ik op zoek kan gaan naar alle belangrijke aspecten in hun leven. Waar ga je strijken? Doe je dat in een afgesloten kamer of liever in de keuken? Wat zijn je hobby's? Rijd je zondag door het slijk met de mountainbike? Dan wil je niet met je vuile kleding door het huis lopen naar de badkamer.”

Eén ding blijft wel altijd hetzelfde in zijn werkwijze, zegt Yves: “Ik start altijd met een wit blad. Zo weet ik zeker dat de woning op maat van de klant is ontworpen.”

Wil je ook op maat van jouw persoonlijke wensen bouwen?

Wij geven je graag vrijblijvend advies.

Contacteer ons

Onze andere Referenties

Ontvang gratis onze brochure

Laat je inspireren door de verhalen van Lieven en Patricia, Lionel en Maria, Geert en Freddy, en nog veel anderen die met ons bouwen. Zij vertellen je graag waarom ze voor ons kiezen.Vraag aan
Een vraag?

Een vraag? Wij maken graag tijd voor je.

Heb je bijzondere woonwensen? Ben je op zoek naar een unieke locatie? Of heb je niet op onze website kunnen vinden wat je zoekt? Contacteer ons via het telefoonnummer 051 480 980 of per e-mail via info@hyboma.be. Wij geven je graag persoonlijk advies.

Maak een afspraak

0 favorieten
Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te vereenvoudigen en verbeteren. Meer weten