"Lieven en Patricia bouwden met een gerust hart via de Verkoop & Bouwformule"

Waarom Hyboma?

Eerst je oude huis verkopen voordat je met de bouw van een nieuwe woning start? Zodat je problemen vermijdt als de verkoop tegenvalt? Lieven en Patricia kozen voor deze aanpak met onze Verkoop & Bouwformule.

Sterke naamsbekendheid

Het plan van het koppel was duidelijk: “We wilden graag sleutel-op-de-deur bouwen, zodra ons oude huis was verkocht.”, aldus Patricia. Gelukkig kende het stel al een potentiële partner om hun doel te helpen realiseren. Lieven: “Hyboma heeft hier in de streek een sterke naamsbekendheid. Ook kwamen we zelf vorig jaar in contact met het bedrijf, toen we VIP-tickets wonnen voor het Belgisch kampioenschap tijdrijden in Hooglede. Een hele fijne ervaring.” Toen ze bouwplannen hadden, was Hyboma direct een serieuze optie volgens Patricia: “Niet alleen door de tickets, al onthoud je zulke dingen wel, maar ook omdat we zo veel goeds over Hyboma hoorden.”

Verkoop & Bouwformule

De keuze voor de Verkoop & Bouwformule was een logische voor het stel. Lieven: “Het concept sprak ons meteen aan omdat we eerst ons oude huiswildenverkopen, voordat we met de nieuwe woning startten. Zo heb je geen zorgen en krijg je de tijd voor de verkoop. Daarnaast zijn we ook gewoon snelle beslissers. We wisten op voorhand heel goed wat we wilden.” Uiteindelijk gaf het gesprek met de verkoper volgens Patricia de doorslag: “Toen zagen we een project dat helemaal ons ding was en vanaf dat moment stond onze beslissing vast. Hyboma bleek voor ons de juiste partner om mee samen te werken.”

Binnen twee dagen verkocht

De ideale projectwoning vond het koppel snel, en de verkoop van hun oude woning zag het ook met vertrouwen tegemoet. Patricia: “Tuurlijk heb je wel een beetje schrik op voorhand, want je weet nooit zeker wat het gaat geven. Maar we hadden er wel een goed gevoel bij dat het zou lukken. En uiteindelijk heeft de verkoop niet lang op zich laten wachten. Want na twee dagen was het huis zo goed als verkocht.” Martine, hun makelaar van Hyboma, maakte er meteen werk van volgens Lieven: “Ze plaatste de woning op de website van Hyboma en zou nog bijkomende acties plannen als er geen reactie zou komen. Maar dat was uiteindelijk niet nodig, want er was vrijwel meteen interesse. Martine was ook heel correct in haar communicatie en was altijd bereikbaar. Ze meldde het ons telkens als er kandidaat-kopers over de vloer zouden komen of als een afspraak niet doorging. Er valt eigenlijk alleen maar goeds over haar manier van werken te vertellen.”

Ondertussen maken Lieven en Patricia zich geen zorgen over de bouw van hun nieuwe woning: “Omdat we sleutel-op-de-deur bouwen, regelt Hyboma alles: de planning, de organisatie en het papierwerkrond de bouw. De timing verloopt nog altijd perfect.”

Wil je ook een woning in opbouw kopen?

Wij geven je graag vrijblijvend advies.

Contacteer ons

Onze andere Referenties

Ontvang gratis onze brochure

Laat je inspireren door de verhalen van Lieven en Patricia, Lionel en Maria, Geert en Freddy, en nog veel anderen die met ons bouwen. Zij vertellen je graag waarom ze voor ons kiezen.Vraag aan
Een vraag?

Een vraag? Wij maken graag tijd voor je.

Heb je bijzondere woonwensen? Ben je op zoek naar een unieke locatie? Of heb je niet op onze website kunnen vinden wat je zoekt? Contacteer ons via het telefoonnummer 051 480 980 of per e-mail via info@hyboma.be. Wij geven je graag persoonlijk advies.

Maak een afspraak

0 favorieten
Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te vereenvoudigen en verbeteren. Meer weten