"Veel meer dan een vakantiedomein"

Dirk en Jacques waren  6 jaar geleden bij de eersten die zich lieten verleiden door de comfortabele vakantiewoningen van Zee & Polder. Het domein ligt vlakbij de duinen en het strand tussen middelkerke en Nieuwpoort én is een uitstekende uitvalsbasis voor sport- en vrije tijdsactiviteiten.

Dirk: “In 2009 waren mijn vrouw en ik op zoek naar een vakantieverblijf aan zee. We zochten ruimte, privacy en rust. Op het domein stonden toen twee kijkwoningen. En na één bezoekje waren we meteen verkocht. Lang hebben we dan ook niet getwijfeld. Door de financiële garantie was het risico beperkt. Hier kon weinig mislopen.”

Ook Jacques en zijn vrouw waren al een tijdje op zoek naar een tweede verblijf aan de Belgische Kust. “We hadden veel woningen en appartementen gezien, over de hele kustlijn. Hier in dit park klopte alles: een aantrekkelijke woning, een afgesloten park, een tuin, een eigen parking en het uitzicht van de polders.”

De twee hebben het park letterlijk zien groeien. Want toen ze beslist hadden om een huisje te kopen, moesten beide woningen nog gebouwd worden. Dirk: “Toen we de woning kochten, lag enkel de bouwplaat er al. Maar Hyboma beloofde ons dat de woning tegen de zomer van 2010 klaar zou zijn. En die belofte zijn ze ook nagekomen.”

Doordat Dirk en Jacques er van bij het begin bij zijn, zijn ze ook lid van de Raad van Mede-eigendom (RVM). Ze engageerden zich respectievelijk als voorzitter en commissaris van de rekeningen én vertegenwoordigen de bewoners van het park. Jacques: “Sinds die aanstelling zijn de rollen duidelijk vastgelegd. Alle aspecten van de bouw worden door Hyboma ter harte genomen (ook de veiligheid). De dagelijkse problemen worden doorgeschoven naar de syndicus. En wij willen veel meer het cement vormen tussen de mensen die hier verblijven.

Dirk: “ Zo zijn we begonnen met een petanquetoernooi op het einde van de zomer in 2012. De eerste keer regende het zo hard dat er zelfs een tentje is gaan vliegen. Maar het vroeg om herhaling. Daarom hebben we het nog opnieuw georganiseerd. Het is heel leuk om zo op het einde van de vakantie met mekaar wat te spelen en te praten.”

Jacques: “Daarna is het idee gegroeid om op het einde van het jaar een winterwandeling te houden. Zo trokken we vorig jaar op 28 december met meer dan 100 mensen rond 16 uur naar de duinen en het strand. Een mooi gezicht met onze fakkels in het donker. En na de wandeling konden we genieten van een heerlijke barbecue. Het is echt fijn te zien dat er zo een band groeit tussen de mensen.”

http://www.zee-en-polder.be

Onze andere Referenties

Ontvang gratis onze brochure

Laat je inspireren door de verhalen van Lieven en Patricia, Lionel en Maria, Geert en Freddy, en nog veel anderen die met ons bouwen. Zij vertellen je graag waarom ze voor ons kiezen.Vraag aan
Een vraag?

Een vraag? Wij maken graag tijd voor je.

Heb je bijzondere woonwensen? Ben je op zoek naar een unieke locatie? Of heb je niet op onze website kunnen vinden wat je zoekt? Contacteer ons via het telefoonnummer 051 480 980 of per e-mail via info@hyboma.be. Wij geven je graag persoonlijk advies.

Maak een afspraak

0 favorieten
Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te vereenvoudigen en verbeteren. Meer weten