"Als je goed begeleid wil worden"

Waarom Hyboma?

We werken al heel lang samen met Lamo NV: een betrouwbare partner in sanitair, verwarming, ventilatie en wellness. En als het aan hun gedelegeerd bestuurder Pascal ligt, blijft die samenwerking nog heel lang voortduren.

De beste samenwerking

“De samenwerking met Hyboma verloopt zeer vlot”, merkt Pascal op. “We zitten op dezelfde golflengte en dat zorgt ervoor dat we het snel met elkaar eens zijn. Naast Hyboma werken we nog samen met andere bouwondernemingen. Ook met hen hebben we een goede verstandhouding, maar het mag gezegd worden dat die met Hyboma het beste is.” Om de klanten zo goed mogelijk te begeleiden, heeft Pascal een vaste verkoper in dienst die zich met alle Hyboma-dossiers bezighoudt. “We zijn een familiaal bedrijf en ik vind het belangrijk dat we alle klanten met hun naam aanspreken. Niet iedereen maakt al een keuze na zijn eerste bezoek. Daarom wijzen we aan elke klant een vaste verkoopster toe. Als klant kan je dan altijd bij één persoon terecht die volledig op de hoogte is van jouw dossier.”

Werkwijze

Pascal geeft aan dat hun werkwijze heel ongedwongen is. “We voorzien elk dossier van een basisofferte. De klant beslist vervolgens of die zich aan het vooropgestelde bedrag wil houden, of niet. Klanten krijgen altijd de vrije keuze en onze verkopers zullen nooit pushen om bepaalde producten aan te schaffen.” Uiteindelijk geeft Lamo NV de min- of meerprijs door aan ons team.

Volgens Pascal hoeven zijn klanten zich geen zorgen te maken over het aanbod. “We hebben gelukkig voldoende producten in ons assortiment om voor elk budget een mooie badkamer samen te stellen.”

Wil je ook een woning in opbouw kopen?

Wij geven je graag vrijblijvend advies.

Contacteer ons

Onze andere Referenties

Ontvang gratis onze brochure

Laat je inspireren door de verhalen van Lieven en Patricia, Lionel en Maria, Geert en Freddy, en nog veel anderen die met ons bouwen. Zij vertellen je graag waarom ze voor ons kiezen.Vraag aan
Een vraag?

Een vraag? Wij maken graag tijd voor je.

Heb je bijzondere woonwensen? Ben je op zoek naar een unieke locatie? Of heb je niet op onze website kunnen vinden wat je zoekt? Contacteer ons via het telefoonnummer 051 480 980 of per e-mail via info@hyboma.be. Wij geven je graag persoonlijk advies.

Maak een afspraak

0 favorieten
Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te vereenvoudigen en verbeteren. Meer weten