"Als je een kindvriendelijke werf wil"

Waarom Hyboma?

De vorige woning van Tom en Evelien is 100 jaar oud en ligt aan een drukke weg. Het is een fijn adres dat ze volledig renoveerden. Maar toch voelde daar blijven niet meer goed, zegt het koppel: “We hebben twee jonge kinderen en vonden het te gevaarlijk om daar te blijven wonen. Het was tijd voor iets nieuws.”, zegt Tom.

Vergelijken van bouwbedrijven

Het stel wilde een nieuw huisbouwen en vergeleek daarom verschillende bouwondernemingen met elkaar. Evelien: “Via internet verzamelden we brochures en wat algemene informatie. Ook was een goede vriendin van mij heel positief over Hyboma. Dat laatste gaf de doorslag om daar een afspraak te maken.” Volgens Tom klikte het meteen: “We kregen vanaf het begin de juiste informatie, en dankzij de 3D-visualisaties van de woning konden we meteen een goed beeld vormen van het eindresultaat. De beslissing was toen snel gemaakt.”

Eerder verhuisd dan gepland

De werken aan hun woning verliepen goed en over het resultaat is het koppel ook zeer tevreden. Tom: “Alles ging vlot. Natuurlijk hebben we wat kleine probleempjes gehad. Maar over de volledige bouwperiode zijn die te verwaarlozen. Zeker als je bedenkt dat we zelfs eerder konden verhuizen dan gepland. Dat was deels te danken aan een zachte winter, maar ook door de efficiënte afwerking van de ruwbouw.” Evelien is ook erg blij met de werkwijze van het bouwteam op de werf: “De werkmannen zorgden er telkens voor dat het terrein er zo kindvriendelijk mogelijk bij lag. Het blijft natuurlijk een werf. Maar we merkten aan een aantal kleine zaken dat ze er rekening mee hielden. En dat deed ons veel plezier.”

Wil je ook een woning in opbouw kopen?

Wij geven je graag vrijblijvend advies.

Contacteer ons

Onze andere Referenties

Ontvang gratis onze brochure

Laat je inspireren door de verhalen van Lieven en Patricia, Lionel en Maria, Geert en Freddy, en nog veel anderen die met ons bouwen. Zij vertellen je graag waarom ze voor ons kiezen.Vraag aan
Een vraag?

Een vraag? Wij maken graag tijd voor je.

Heb je bijzondere woonwensen? Ben je op zoek naar een unieke locatie? Of heb je niet op onze website kunnen vinden wat je zoekt? Contacteer ons via het telefoonnummer 051 480 980 of per e-mail via info@hyboma.be. Wij geven je graag persoonlijk advies.

Maak een afspraak

0 favorieten
Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te vereenvoudigen en verbeteren. Meer weten