"Sophie bouwde twee keer met Hyboma"

Waarom Hyboma?

In 2012 bouwde Sophie haar eerste woning met ons. “Mijn oude woning stond bij het immo-kantoor van Hyboma te koop. En toen ik een van de projectwoningen zag, was ik meteen verkocht.” Maar enkele jaren na de verhuizing onmoet ze Patrice, en besluiten ze om samen weer te verhuizen. Sophie: “Het huis was groot genoeg voor ons twee, maar we wilden iets dat écht van ons samen is.”

Goeie ervaring met Hyboma

Zodra het koppel de knoop doorhakt, nemen ze contact op met Bert, de adviseur van Hyboma. Sophie: “We informeerden naar de beschikbare bouwgronden op onze verkaveling. Want ik wou er voor de kinderen graag blijven wonen. Bovendien had ik een goeie ervaring met Hyboma bij de bouw van m'n eerste woning”.

Erkennen en rechtzetten

De werkwijze die wij hanteren is volgens Sophie duidelijk en wekt veel vertrouwen: “Bij de bouw van onze woning zorgde Hyboma voor een goede opvolging. Daarnaast hield het team zich aan de belofte om binnen de afgesproken termijn alles af te werken.” Ondanks dat de bouw niet helemaal vlekkeloos verloopt, zijn ze erg tevreden over de samenwerking. Sophie: “Een perfect bouwverloop bestaat nu eenmaal niet en daar moet je rekening mee houden. We vinden het veel belangrijker dat foutjes worden erkend en rechtgezet. Zo verving Hyboma meteen ons keukenblad toen een van de werkmannen die beschadigde. Een prima service.” Over diezelfde keuken kan Sophie haar enthousiasme maar moeilijk verbergen: “Ik wil een dikke pluim geven aan de plaatser van de keuken. Hier vertoeven we het vaakst en hij is écht geslaagd. En dat is mede te danken aan het perfectionisme waarmee hij geplaatst is. Ook de plakker verdient onze complimenten, alles is kaarsrecht.”

Ondertussen is het koppel erg gelukkig op hun nieuwe adres en kijken ze tevreden terug op de samenwerking met ons team. Sophie: “We zijn heel blij dat alles vlot is verlopen. Nu kunnen we genieten van het mooie resultaat.”

Wil je ook op maat van jouw persoonlijke wensen bouwen?

Wij geven je graag vrijblijvend advies.

Contacteer ons

Onze andere Referenties

Ontvang gratis onze brochure

Laat je inspireren door de verhalen van Lieven en Patricia, Lionel en Maria, Geert en Freddy, en nog veel anderen die met ons bouwen. Zij vertellen je graag waarom ze voor ons kiezen.Vraag aan
Een vraag?

Een vraag? Wij maken graag tijd voor je.

Heb je bijzondere woonwensen? Ben je op zoek naar een unieke locatie? Of heb je niet op onze website kunnen vinden wat je zoekt? Contacteer ons via het telefoonnummer 051 480 980 of per e-mail via info@hyboma.be. Wij geven je graag persoonlijk advies.

Maak een afspraak

0 favorieten
Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te vereenvoudigen en verbeteren. Meer weten