"Marc bouwt een fietsenzaak en loft onder één dak"

Waarom Hyboma?

Onlangs startte Marc met zijn eigen fietsenzaak 'Odiel'. En om zijn beroep precies uit te oefenen zoals hij wil, besloot hij opnieuw te bouwen met Hyboma. Marc: “Op basis van mijn eigen schetsen wil ik mijn passie voor retro-fietsen en moderne architectuur onder één dak samenbrengen.”

Een geschikte locatie

Momenteel woont Marc nog op een verkeersluwe verkaveling. Deze plek heeft een voor- en nadeel geeft de ondernemer aan: “Het is perfect om te wonen, maar commercieel gezien is het niet ideaal. Hier passeert maar weinig verkeer, waardoor ik toch klanten misloop.” De fietsenhandelaar ging daarom op zoek naar een nieuwe locatie, en kwam daarbij opnieuw bij Hyboma uit. “Tijdens de bouw van mijn huidige woning stelde Hyboma zich zeer flexibel op, en ik moest daarom meteen weer aan hun denken.”

Eigen plannen

Zodra Marc contact opneemt met Dirk, adviseur bij Hyboma, hoort hij dat zijn eigen plannen perfect mogelijk zijn op een nabijgelegen locatie. “Ik had zelf al mijn ideeën op papier gezet en was ook begonnen met de eerste schetsen. Het is voor mij namelijk belangrijk dat het eindresultaat zo veel mogelijk neigt naar mijn eigen plannen. Gelukkig bleek dat mogelijk te zijn na overleg met Dirk en de architect.” Het bouwproject combineert de commerciële ambities van Marc met z'n persoonlijke woonwensen: “Op het gelijkvloers komen mijn werkplaats en toonzaal. Voorbijgangers kunnen de fietsen goed zien vanaf de straatkant, waardoor ik profiteer van een optimale zichtbaarheid voor mijn zaak.” Boven wil de ondernemer ook een woongedeelte in loftstijlrealiseren: “Door de moderne architectuur met plat dak, kan ik daar dan echt genieten van de ruimte.”

De eigenaar van Odiel kan ondertussen niet wachten totdat hij kan verhuizen: “Dit wordt voor mij de perfecte combinatie van werk en privé.”

Wil je ook op maat van jouw persoonlijke wensen bouwen?

Wij geven je graag vrijblijvend advies.

Contacteer ons

Onze andere Referenties

Ontvang gratis onze brochure

Laat je inspireren door de verhalen van Lieven en Patricia, Lionel en Maria, Geert en Freddy, en nog veel anderen die met ons bouwen. Zij vertellen je graag waarom ze voor ons kiezen.Vraag aan
Een vraag?

Een vraag? Wij maken graag tijd voor je.

Heb je bijzondere woonwensen? Ben je op zoek naar een unieke locatie? Of heb je niet op onze website kunnen vinden wat je zoekt? Contacteer ons via het telefoonnummer 051 480 980 of per e-mail via info@hyboma.be. Wij geven je graag persoonlijk advies.

Maak een afspraak

0 favorieten
Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te vereenvoudigen en verbeteren. Meer weten