“Dirk en Claudine bouwden een investeringspand met Hyboma”

Waarom Hyboma?

We kunnen niet anders zeggen dan dat de beslissing om ons investeringspand te laten bouwen door Hyboma, een hele goede is geweest.

Een mooi rendement

Net zoals elke investeerder waren Claudine en Dirk vooral op zoek naar een mooi rendement. Dirk: “We wilden dat de opbrengsten opwegen tegen de kosten van onze investering. En gelukkig heeft Hyboma ons daarbij enorm goed kunnen helpen.” Volgens zijn partner Claudine boden wij hen grote voordelen: “Ten eerste heeft Hyboma de mankrachtentechnische kennis in huis, om de klus het snelst te klaren. Ook geeft het vertrouwen dat Hyboma zich houdt aan het prijskaartje dat ze op voorhand geven. Met die aanpak namen ze veel onzekerheid en stress voor ons weg.”

Verhoging verhuurbaarheid

Over de kwaliteit van de woning en de geleverde service is het koppel duidelijk: “Hyboma heeft een uitstekend resultaat neergezet. Alles is mooienprofessioneel afgewerkt, ook met het oog op de toekomst. Zo zijn we erg blij met de centrale koker voor alle leidingen. Want daardoor kunnen we de woning later nog aanpassen, met bijvoorbeeld een veranda als aanbouw. Een grote troef die de verhuurbaarheid van het pand verhoogt.” Tijdens de bouwfase genoot het stel erg van de samenwerking. Claudine: “Hyboma is zeer flexibel in de toegankelijkheid van het bouwterrein. Normaal mag je de werf niet betreden, maar het is toch leuk als je met familie of vrienden eens kan gaan kijken. En daar houdt de firma gelukkig rekening mee.”

Volgens Dirk had hun investering niet beter uit kunnen pakken: “Na de afronding van de werken, vonden we vrijwel onmiddellijk een huurder en waren we daardoor snel zeker van onze inkomsten. Precies zoals we gehoopt hadden.”

Wil je ook investeren in vastgoed?

Wij geven je graag vrijblijvend advies.

Contacteer ons

Onze andere Referenties

Ontvang gratis onze brochure

Laat je inspireren door de verhalen van Lieven en Patricia, Lionel en Maria, Geert en Freddy, en nog veel anderen die met ons bouwen. Zij vertellen je graag waarom ze voor ons kiezen.Vraag aan
Een vraag?

Een vraag? Wij maken graag tijd voor je.

Heb je bijzondere woonwensen? Ben je op zoek naar een unieke locatie? Of heb je niet op onze website kunnen vinden wat je zoekt? Contacteer ons via het telefoonnummer 051 480 980 of per e-mail via info@hyboma.be. Wij geven je graag persoonlijk advies.

Maak een afspraak

0 favorieten
Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te vereenvoudigen en verbeteren. Meer weten