“Als je geen spijt van je keuze wil hebben”

Waarom Hyboma?

“Het huis van mijn grootouders was met dollars gebouwd”, vertelt Eric. “Ze waren aan het begin van de vorige eeuw uit armoede naar de Verenigde Staten geëmigreerd. Bij terugkomst, in de jaren dertig, hadden ze genoeg middelen om een perceel te kopen. Daar bouwden ze een groot woonhuis en vier zogenaamde 'werkmanshuisjes' op.”

Zelf ontwikkelen of uitbesteden?

Eric is zelf architect en had tot aan zijn pensioen een studiebureau. Het leek dan ook logisch om zelf eigendommen op de grond te ontwikkelen. Maar dat lukte niet, zegt hij: “Ik wilde samen met mijn buurman een grote verkaveling realiseren met aparte toegangsweg. Alleen was hij niet geïnteresseerd. Ik heb de plannen laten varen, vooral omdat ik zelf ook niet actief ben op de huizenmarkt. Wij werkten vooral aan grotere projecten, zoals rusthuizen en overheidsgebouwen.”

Voorstellen van verschillende bureau

De gepensioneerde architect nodigde verschillende bureaus uit om een voorstel te doen. Eric: “Dat van Hyboma was het beste. Zo simpel is het.” En van zijn keuze kreeg hij later ook geen spijt. “Hyboma heeft alle afspraken gerespecteerd. Alles is verlopen zoals overeengekomen. En de verkoop is vlot verlopen.”, aldus Eric.

Bouwen met Hyboma

Naast de verkoop is Eric ook heel tevreden over de bouwperiode. “Bij een bouw loopt zelden alles perfect. Het sterke bij Hyboma is dat de rollen goed verdeeld zijn. Je weet op elk moment bij wie je terechtkan. En je kan erop vertrouwen dat ze je problemen ter harte nemen. Hyboma neemt zijn verantwoordelijkheid.”

Eric maakt zich ondertussen weinig zorgen over de verkoop van de loten. “Van de twaalf loten zijn er slechts twee nog niet verkocht. Ik vond de huizen aan de straatkant zo interessant dat ik er zelf ook twee kocht.”

Heb je, net als Eric, ook een groot stuk grond of een afbraakpand dat je van de hand wil doen met een extra rendement? Contacteer ons. Wij helpen je graag met:

  • Een onderzoek naar de wettelijke bepalingen
  • Een analyse van het hoogst haalbare rendement
  • De uitvoering van al het papierwerk
  • De verkoop van de percelen

Wil je ook op maat van jouw persoonlijke wensen bouwen?

Wij geven je graag vrijblijvend advies.

Contacteer ons

Onze andere Referenties

Ontvang gratis onze brochure

Laat je inspireren door de verhalen van Lieven en Patricia, Lionel en Maria, Geert en Freddy, en nog veel anderen die met ons bouwen. Zij vertellen je graag waarom ze voor ons kiezen.Vraag aan
Een vraag?

Een vraag? Wij maken graag tijd voor je.

Heb je bijzondere woonwensen? Ben je op zoek naar een unieke locatie? Of heb je niet op onze website kunnen vinden wat je zoekt? Contacteer ons via het telefoonnummer 051 480 980 of per e-mail via info@hyboma.be. Wij geven je graag persoonlijk advies.

Maak een afspraak

0 favorieten
Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te vereenvoudigen en verbeteren. Meer weten