“Als je een strakke planning wil”

Waarom Hyboma?

Jean-Paul en Christie hadden net voor de tweede keer gebouwd: een duplexappartement. Dat paste volgens het koppel beter bij hun levensstijl. Christie: “Na een drukke dag hadden we geen zin om ook nog in de tuin te staan. We zorgden wel voor een extra slaapkamer, want we wilden nog graag een tweede kindje. Dat tweede kindje kwam er, maar er kwam tegelijkertijd ook een derde. Ik was namelijk zwanger van een tweeling.”

Driemaal is scheepsrecht

Het bekende gezegde bleek ook van toepassing op de situatie van het koppel. Jean-Paul: “We woonden net twee jaar in ons nieuwe duplexappartement. Toch beslisten we vrij snel om opnieuw te bouwen. Elk kind wilden we namelijk een eigen slaapkamer geven. Er zat dus niets anders op dan uit te kijken naar iets nieuws.” De gezinsuitbreiding zorgde niet alleen voor aanpassingen in hun woonomstandigheden geeft Jean-Paul toe. “We hebben veel beslissingen op korte tijd moeten nemen. Onze auto was bijvoorbeeld niet voorzien op drie kinderen. En zoek maar eens een kinderopvang voor twee kinderen tegelijk. Er komt meestal maar één plaats vrij. Gelukkig werd hier in Evergem net een nieuwe crèche geopend.”

De zoektocht naar een nieuwe woning

Dat het stel in Evergem wilden wonen, stond al snel vast. Christie: “De grootouders wonen hier en het is natuurlijk gemakkelijk met de kinderopvang in de buurt. We reden rond op de verkaveling en zagen de woningen van Hyboma staan. Nadat we even gingen kijken, groeide meteen onze interesse. We belden het nummer dat op het bord stond, maakten een afspraak en op twee gesprekken met Ronny, de verkoper, waren we er al uit.” Volgens Jean-Paul klopte het volledige plaatje: “Een klein perceel, een huis met vier slaapkamers, de moderne inrichting, en volledig binnen ons budget. Ideaal.”

Veel vertrouwen

Volgens het koppel was er ook meteen een klik met Ronny. Jean-Paul: “Ronny weet van aanpakken en communiceert op een hele fijne manier. Nadat we de verkoopovereenkomst tekenden, nodigde hij ons uit om naar een demonstratiehuis te kijken in Roeselare. Daar toonde hij, van fundering tot dak, op welke manier Hyboma bouwt,welke technieken het team toepast,enwelke materialen er worden gebruikt. Het was niet alleen interessant, wij kenden daar namelijk niet veel van, maar het gaf ons ook het vertrouwen dat Hyboma het goed zou doen. En dat vertrouwen stralen ze voortdurend uit in hun communicatie. Als er iets was, bevestigden ze dat op papier.”

Problemen aanpakken

De twee kijken met veel tevredenheid terug op de bouwperiode. Jean-Paul: “We kenden weinig zorgen tijdens de bouw. Eigenlijk zijn we maar één keer zenuwachtig geweest: toen werfleider Luc ons meldde dat de gevelstenen niet meer beschikbaar waren. Maar Luc pakte dat probleem meteen aan. Hij wilde graag met ons samenkomen zodat we de alternatieve steentypes konden bekijken. We kwamen er snel uit en de bouw liep zo weinig vertraging op. En als we 's avonds op de bouwwerf gingen kijken en iets opmerkten, konden we Luc altijd bereiken. Vaak spraken we dan af elkaar de volgende dag te ontmoeten om de zaak te bekijken. En vervolgens loste hij dat op. Zo snel ging het.

Inmiddels zijn het stel en de drie kinderen al verhuisd. Christie: “We wilden graag verhuizen voordat de tweeling kon lopen. En dat is gelukt dankzijde strakke planning van Hyboma. Of het nu minder druk is dan tijdens de bouwperiode? Met drie kinderen is het nooit rustig!”

Wil je ook een woning in opbouw kopen?

Wij geven je graag vrijblijvend advies.

Contacteer ons

Onze andere Referenties

Ontvang gratis onze brochure

Laat je inspireren door de verhalen van Lieven en Patricia, Lionel en Maria, Geert en Freddy, en nog veel anderen die met ons bouwen. Zij vertellen je graag waarom ze voor ons kiezen.Vraag aan
Een vraag?

Een vraag? Wij maken graag tijd voor je.

Heb je bijzondere woonwensen? Ben je op zoek naar een unieke locatie? Of heb je niet op onze website kunnen vinden wat je zoekt? Contacteer ons via het telefoonnummer 051 480 980 of per e-mail via info@hyboma.be. Wij geven je graag persoonlijk advies.

Maak een afspraak

0 favorieten
Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te vereenvoudigen en verbeteren. Meer weten