"Als je geen stresserende tijd wil"

Waarom Hyboma?

Het droombeeld was voor Yves en Kato duidelijk: “We wilden een huis in de buurt van Dendermonde, dicht bij het werk en vlot bereikbaar voor onze families.” Om die droom te realiseren, kwamen ze bij ons terecht.

Een huis met een eigen gezicht

Bouwen met ons team was een logische beslissing, geeft Yves toe: “De verkaveling van Hyboma ligt ideaal en we hoorden van vrienden en familie uit West-Vlaanderen dat de firma heel betrouwbaar is.” Zijn partner vult aan: “We hebben wel lang met elkaar gediscussieerd over onze plannen. Maar toen we de knoop doorhakten, belden we meteen Luc, de verkoper van Hyboma. We wilden namelijk weten of het perceel van onze keuze nog beschikbaar was.” Het koppel informeerde naar de mogelijkheden en kreeg kort daarna een eerste budgetraming mee. “Voor ons is het belangrijk dat we een huis met een eigen gezicht hebben. Als je 's nachts om drie uur thuiskomt, wil je je eigen woning makkelijk terugvinden. Een wijk met allemaal dezelfde huisjes is goed voor op vakantie, maar niet voor thuis.”, aldus Kato.

De uitvoering van de werken

Over de bouwperiode is het koppel ook heel tevreden. Yves: “Ze zijn eind februari begonnen met bouwen en in oktober zijn we verhuisd. Hyboma volgde de planning perfect op. En dat was maar goed ook. Want we hielden ons verlof vrij om zelf de vloer te leggen en de keuken en badkamer te installeren.”

Als Kato het bouwavontuur moet omschrijven, hoeft ze niet lang na te denken. “Het was een spannende tijd, maar zeker geen stresserende. We hadden het volste vertrouwen in het team van Hyboma. Eigenlijk werkten we constant met mensen die het beste met ons voorhadden.”

Wil je ook op maat van jouw persoonlijke wensen bouwen?

Wij geven je graag vrijblijvend advies.

Contacteer ons

Onze andere Referenties

Ontvang gratis onze brochure

Laat je inspireren door de verhalen van Lieven en Patricia, Lionel en Maria, Geert en Freddy, en nog veel anderen die met ons bouwen. Zij vertellen je graag waarom ze voor ons kiezen.Vraag aan
Een vraag?

Een vraag? Wij maken graag tijd voor je.

Heb je bijzondere woonwensen? Ben je op zoek naar een unieke locatie? Of heb je niet op onze website kunnen vinden wat je zoekt? Contacteer ons via het telefoonnummer 051 480 980 of per e-mail via info@hyboma.be. Wij geven je graag persoonlijk advies.

Maak een afspraak

0 favorieten
Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te vereenvoudigen en verbeteren. Meer weten