"Als je positief verrast wil worden door het prijskaartje"

Waarom Hyboma?

Het was Kristof die als eerste met ons in contact kwam. En zijn broer Fréderic begint dit jaar ook aan zijn bouwavontuur. Het duo vertelt over hun bouwervaringen tot nu toe.

Bouwen met een goed gevoel

“Ik had vanaf het begin al een goed gevoel bij de firma”, laat Kristof weten. “Een kennis van mij verkocht zijn huis met Hyboma en vertelde dat die zeer correct en betrouwbaar is. En als je bouwplannen hebt, is dat natuurlijk fijn om te horen.” Al snel volgde dan ook het eerste contact met ons team. Kristof: “We namen contact op met Bert, de verkoper van Hyboma, en we waren na één gesprek al overtuigd. Er was meteen een klik.” Ook in de bouwfase verliep alles naar wens zegt hij: “We konden heel goed communiceren met onze werfleider Tommy. Als we vragen hadden, konden we hem altijd telefonisch of via mail bereiken. Daardoor kenden we weinig problemen. Alles volgde elkaar zeer goed op en onze woning was na zeven maanden al volledig afgewerkt.”

Bouwgrond in Wervik

Door de vlotte samenwerking besloot ook broer Fréderic om met Hyboma te bouwen. “Ik had van mijn ouders een stuk bouwgrond geërfd in Wervik. Heel toevallig lag dit stuk grond naast een nieuwe verkaveling van Hyboma. Ik werd dus op veel manieren geprikkeld om met de aannemer contact op te nemen. Dat heb ik toen ook gedaan. En net als mijn broer was ik na het eerste gesprek met verkoper Bert overtuigd.”

Inmiddels is het bouwavontuur van Fréderic in volle gang en maakt hij zich weinig zorgen. “Ik hoop dat de bouw even vlot verloopt als bij mijn broer. Maar daar ben ik vrijwel zeker van.”

Wil je ook een woning in opbouw kopen?

Wij geven je graag vrijblijvend advies.

Contacteer ons

Onze andere Referenties

Ontvang gratis onze brochure

Laat je inspireren door de verhalen van Lieven en Patricia, Lionel en Maria, Geert en Freddy, en nog veel anderen die met ons bouwen. Zij vertellen je graag waarom ze voor ons kiezen.Vraag aan
Een vraag?

Een vraag? Wij maken graag tijd voor je.

Heb je bijzondere woonwensen? Ben je op zoek naar een unieke locatie? Of heb je niet op onze website kunnen vinden wat je zoekt? Contacteer ons via het telefoonnummer 051 480 980 of per e-mail via info@hyboma.be. Wij geven je graag persoonlijk advies.

Maak een afspraak

0 favorieten
Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te vereenvoudigen en verbeteren. Meer weten