Investeren bij groep Hyboma

Hyboma bouwt elk investeringsproject op een strategisch uitgekozen locatie. Zo geniet je huurder van een aangename woon- en leefomgeving. En ook voor jou levert die locatie een groot voordeel op. Want het zorgt ervoor dat jij kunt rekenen op een groot huurpotientieel én het vergroot de mogelijkheid tot betere huurprijzen en rendementen.

Wie als belegger bij ons een nieuwbouw eigendom koopt, of laat bouwen, krijgt meteen ook een aantal voordelen mee. Zo beschikken we over goed gelegen panden, in de prijscategorie waarbinnen jij als investeerder op zoek bent. Bovendien kan je genieten van een prijsgarantie en een zorgeloos verloop van het bouwproces. Ook op het vlak van reglementeringen en verplichtingen (EPC,…) kunnen onze specialisten je met hun knowhow bijstaan.

Elk nieuwbouwproject zeer energiezuinig. Alle woningen of appartementen zijn perfect geïsoleerd en worden afgewerkt met kwalitatieve en hoogwaardige materialen. Hierdoor kunnen wij woningen opleveren tegen de nieuwe EPB-normen.

Vragen over een investeringsproject?

Contacteer onze specialisten vrijblijvend.

051 480 980

JE WIL INVESTEREN OP MAAT ? KIES VOOR REALVEST

Met Realvest richt Hyboma zicht tot investeerders die een investeringsproject volgens hun specifieke behoefte wensen.

Geen specifieke locatie in gedachten?. Op zoek naar een sluitende investeringsaanpak? Een investeringsproject gespreid over verschillende locaties? Contacteer ons vrijblijvend: 051/480.980.

Investeren in Vastgoed. Onze klanten aan het woord.

Lees meer

INVESTEREN IN TWEEDE VERBLIJVEN: VAKANTIEPARK ZEE & POLDER - BIJ NIEUWPOORT - WWW.ZEE-EN-POLDER.BE

Een vraag?

Een vraag? Wij maken graag tijd voor je.

Heb je bijzondere woonwensen? Ben je op zoek naar een unieke locatie? Of heb je niet op onze website kunnen vinden wat je zoekt? Contacteer ons via het telefoonnummer 051 480 980 of per e-mail via info@hyboma.be. Wij geven je graag persoonlijk advies.

Maak een afspraak

0 favorieten
Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te vereenvoudigen en verbeteren. Meer weten