Waar wil je wonen

Koopwoningen... voor jou ontworpen

Ben je op zoek naar de kortste weg richting jouw droomwoning? Op verschillende locaties ontwikkelen we aantrekkelijke projectwoningen met de nieuwste bouwtechnieken. Elke woning voldoet aan de meest recente energienormen. Bovendien kan je, afhankelijk van de fase waarin het project zich bevindt, de afwerking volledig zelf bepalen: van de vloeren en deuren tot de keuken en badkamer.

Koopwoningen hebben als voordeel dat je sneller in jouw nieuwe thuis kan intrekken. Het ontwerp is immers reeds op voorhand bepaald én in een aantal gevallen is de woning misschien al in opbouw... of wie weet afgewerkt.

Vul de naam van de gemeente waar je wenst te wonen hierboven in en zie... veel kans dat we een project op een toplocatie bij jou in de buurt hebben.

Daarom kies je voor Hyboma

Dankzij de prachtige 3D-beelden, overzichtelijke plannen en gedetailleerde omschrijvingen kan Hyboma kunnen we je een perfect beeld geven van hoe je toekomstige droomwoning eruit zal zien. Je kiest zelf de materialen en de afwerking waardoor je een unieke touch aan je droomwoning geeft. Met jouw eigen inbreng wordt je huis snel een echte thuis.

Door de doorgedreven isolatie en luchtdichtheid zijn onze projectwoningen zeer energie-efficiënt. Hierdoor is de behoefte om de woning te verwarmen beperkt. Zo bespaar je een pak op je energiefactuur!

Lees Meer

Woningen in opbouw

Op verschillende locaties in West en Oost-Vlaanderen ontwikkelen we momenteel nieuwe koopwoningen. Nieuwsgierig naar ons aanbod? Bekijk alle nieuwbouwwoningen en selecteer een gemeente naar keuze.Bekijk alle

Kijkwoningen

Op zoek naar het perfecte nieuwbouwhuis voor je gezin? Maar wil je eerst de kwaliteit en het afwerkingsniveau van een nieuwbouwwoning zien, voelen en ruiken? Kom dan eens langs bij een van onze kijkwoningen. Onze interieurspecialiste richtte die volledig in, zodat je zintuigen maximaal geprikkeld worden.

Bekijk onze kijkwoningen

Verkoop & bouwformule

Heb je besloten om je droomhuis te bouwen, maar weet je niet wat je met je huidige woning moet doen? Profiteer dan net zoals Lieven en Patricia van onze Verkoop & Bouwformule.

Terwijl wij je huidige woning verkopen, blijf jij er wonen tot je nieuwbouwwoning af is. Bovendien betaal je pas voor je nieuwe woning als de huidige verkocht is. Meer informatie? Contacteer ons of bekijk de belangrijkste informatie rond onze Verkoop & Bouwformule.

Lees meer

Jurgen:

"Verkoop & Bouw: een grote troef voor Hyboma"

Lees meer

Heb je een vraag?

Contacteer ons

Wij geven je graag vrijblijvend advies.

Contact
Een vraag?

Een vraag? Wij maken graag tijd voor je.

Heb je bijzondere woonwensen? Ben je op zoek naar een unieke locatie? Of heb je niet op onze website kunnen vinden wat je zoekt? Contacteer ons via het telefoonnummer 051 480 980 of per e-mail via info@hyboma.be. Wij geven je graag persoonlijk advies.

Maak een afspraak

0 favorieten
Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te vereenvoudigen en verbeteren. Meer weten