Terug naar overzicht

4 juni kijkdag in Ingelmunster: kijkappartement

Oostrozebekestraat 49 - 8770 Ingelmunster

Zoek je een nieuwe thuis in Ingelmunster of een interessante investering? Ontdek dan Residentie Geuze St. Louis op de vroegere brouwerijsite van Brouwerij Vanhonsebrouck. Je woont er in het centrum, vlak bij winkels, scholen, horecazaken, gemeentehuis, openbaar vervoer en het station. Ontspannen in de natuur kan langs het nabijgelegen kanaal Roeselare-Leie en de Mandelvallei. Je maakt er heerlijke wandel- en fietstochten. Bezoek het kijkappartement op zondag 4 juni, van 14u tot 17u.

Ingelmunster Oostrozebekestraat 49 12 Aangepast

De residentie omvat 7 appartementen met oppervlaktes van 81 m² tot 124 m². Er is keuze uit appartementen met 2 en 3 slaapkamers, telkens met een ruime woon- en eetkamer, ingerichte keuken, functionele badkamer, praktische berging, zonneterras en/of tuin.

Snel verhuizen naar een afgewerkt appartement? Of wil je liever zelf nog de keuzes van afwerking bepalen? Beide zijn mogelijk. !

Kom gerust een kijkje nemen op zondag 4 juni tussen 14u en 17u. Je kan er de residentie ontdekken en een ingericht kijkappartement bezichtigen.

Kijkdag in kijkappartement Ingelmunster