Terug naar overzicht

4 juni kijkdag in Sint-Kruis Brugge: nieuwe woningen in oprichting

Gambrinusstraat - 8310 Sint-Kruis Brugge

Op zoek naar een nieuwe thuis in Brugge? Ontdek op zondag 4 juni deze charmante, landelijke woningen in opbouw, te koop in Sint-Kruis.

BRRGAMA14 20 3 Dbeeld 02 2021 1129 VISU Aangepast

Nabij de dorpskern van Sint-Kruis én het centrum van Brugge bouwen we deze stijlvolle en ruime woningen met landelijk karakter. Je woont er in een oase van rust, in een doodlopende straat op wandelafstand van winkels, scholen, openbaar vervoer, horeca en recreatiezones. Een houten afdak boven de voordeur, gevelsteen Belle Epoque de Mons, ramen in champagnekleur en dakpannen Fontenelle rustiek zorgen voor een exclusieve, landelijke uitstraling.

Elke woning beschikt over: een inkomhal, een ruime eet- en zitruimte met aansluitend een -naar eigen keuze ingerichte- open keuken, een inpandige garage, 4 slaapkamers, 2 badkamers en een berging. Je kiest zelf de afwerkingsmaterialen voor keuken, badkamer, vloeren en binnendeuren.

Kom gerust een kijkje nemen in deze woningen in opbouw tijdens de kijkdag op 4 juni, tussen 14u en 16u. Een afspraak maken is niet nodig.

Je vindt de ingang van deze woonbuurt naast Invalidenstraat 14. Dominic ontvangt je graag in ons mobiel kantoor ter plaatse.

Kijkdag in landelijke woningen te koop