Residentie Quistello

Nieuwbouwappartement in Ertvelde (regio Gent). Ontdek residentie Quistello bestaande uit 28 appartementen en 2 nieuwbouwwoningen. De meeste appartementen zijn uitgerust met twee slaapkamers en alle comfort, zoals een inkom met afzonderlijk toilet, een badkamer met bad en/of douche, een open keuken én een berging met centrale verwarming en wasruimte.

Of kiest u liever voor comfort met een kleinere oppervlakte? Dan heeft u keuze uit 8 één slaapkamer-appartementen. De woningen zijn uitgerust met een inkom, leefruimte met zitruimte en open keuken, droge berging, toilet met sas én een wasplaats met berging. Op de eerste verdieping vindt u een afzonderlijk toilet, 3 slaapkamers, badkamer met bad en douche én een berging met centrale verwarming terug.

Meer Info

Een vraag?

Een vraag? Wij maken graag tijd voor je.

Heb je bijzondere woonwensen? Ben je op zoek naar een unieke locatie? Of heb je niet op onze website kunnen vinden wat je zoekt? Contacteer ons via het telefoonnummer 051 480 980 of per e-mail via info@hyboma.be. Wij geven je graag persoonlijk advies.

Maak een afspraak

0 favorieten
Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te vereenvoudigen en verbeteren. Meer weten