Verkaveling Kallestraat opgeleverd

nieuwe verkaveling van Hyboma voor 27 woningen

Maldegem – Bouwmaatschappij Hyboma uit Kortemark leverde op dinsdag 17 mei hun nieuwe verkaveling aan de Kallestraat in Adegem op. Het woonproject zal aan 27 gezinnen een nieuwe thuis kunnen bieden.

“De nieuwe verkaveling zal een mix zijn van open, halfopen en gesloten bebouwing”, vertelt commercieel directeur bij Hyboma Frank Vanmeenen. “De klant zal bij aanvang zelf het ontwerp en de materialen van zijn of haar droomwoning kunnen kiezen.”

Rustig wonen

De verkaveling is echt een kolfje naar de hand van personen die op zoek zijn naar een locatie waar ze rustig kunnen wonen. “De huizen worden opgetrokken in een doodlopende straat zonder doorgaand verkeer. Toch woon je er op een boogscheut van het centrum van Adegem waar je alle voorzieningen bij de hand hebt”, zegt Frank Vanmeenen. “Bovendien heb je er via de N9 een vlotte verbinding naar Brugge en Gent.”

Unieke verkoop- & bouwformule

“De nieuwe verkaveling zal ook aantrekkelijk zijn voor onze unieke Verkoop-en Bouwformule. Een systeem waarmee de klant makkelijk én zonder financiële risico’s van zijn huidige woning naar een nieuwbouwwoning verhuist” – vertelt Frank Vanmeenen.

“We nemen de verkoop van de bestaande woning op ons terwijl de klant zijn bouwgrond kosteloos kan reserveren. Pas als de verkoop van de woning rond is, wordt een contract voor de nieuwbouwwoning opgesteld. Bovendien kan de klant tot aan de oplevering in de bestaande woning blijven wonen. Zo vermijdt men 2 keer verhuizen of dubbele huur.”

Een vraag?

Een vraag? Wij maken graag tijd voor je.

Heb je bijzondere woonwensen? Ben je op zoek naar een unieke locatie? Of heb je niet op onze website kunnen vinden wat je zoekt? Contacteer ons via het telefoonnummer 051 480 980 of per e-mail via info@hyboma.be. Wij geven je graag persoonlijk advies.

Maak een afspraak

0 favorieten
Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te vereenvoudigen en verbeteren. Meer weten