Nieuwe BEN-Verkaveling in Eke

Hyboma investeert in Bijna Energie Neutraal bouwen

Nazareth – Bouwmaatschappij Hyboma uit Kortemark start binnenkort met een uniek project in de streek. Vlakbij de ‘Nieuwe Steenweg’ in Eke realiseert het bedrijf 34 nieuwe BEN- (Bijna Energie Neutraal) woningen. Een mooi gegeven voor de toekomst van Eke.

“Het belooft een uniek project te worden voor de omgeving” - zegt Frank Vanmeenen, commercieel directeur bij Hyboma – “We wijken namelijk af van de klassieke verkaveling door op voorhand al de bouwstijl van de woningen volledig uit te tekenen. Op die manier creëren we een moderne verkaveling die één architecturaal geheel vormt en plaats biedt voor projecten met open, halfopen en gesloten bebouwing. Bovendien zijn alle woningen bijna energie neutraal waardoor de kosten om de woning te verwarmen uitermate laag liggen. Dat is niet alleen goed voor de portemonnee van de toekomstige bewoner, maar ook voor de toekomst van onze planeet”

Vlotte verbinding
Volgens de burgemeester Danny Claeys is de komst van de verkaveling een goede zaak: “Nazareth en omliggende gemeenten zijn uitstekend gelegen voor de pendelaars. Ze kunnen er genieten van een rustige woonomgeving en een vlotte verbinding naar Gent. Zowel met de trein als met de wagen. Bovendien versterkt de bushalte vlakbij de verkaveling de aanwezigheid van het openbaar vervoer en de bereikbaarheid. De nieuwe verkaveling kan dan ook gezinnen die hiernaar op zoek zijn naar onze gemeente trekken.”

Planning verkaveling
De wegeniswerken voor de nieuwe BEN-verkaveling zijn al uitgevoerd waardoor Hyboma binnenkort al start met de bouw van de eerste woningen. Geïnteresseerden kunnen contact opnemen via 051/480.980

Een vraag?

Een vraag? Wij maken graag tijd voor je.

Heb je bijzondere woonwensen? Ben je op zoek naar een unieke locatie? Of heb je niet op onze website kunnen vinden wat je zoekt? Contacteer ons via het telefoonnummer 051 480 980 of per e-mail via info@hyboma.be. Wij geven je graag persoonlijk advies.

Maak een afspraak

0 favorieten
Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te vereenvoudigen en verbeteren. Meer weten