Billie, de ooievaar

Je wil het van de daken schreeuwen en aan iedereen laten zien dat er nieuw leven is in de buurt. Wil je het prachtige nieuws op een leuke manier aankondigen? Onze ooievaar Billie komt met veel plezier en helemaal gratis jullie huis opvrolijken! 

Bestel Billie eenvoudig door door te klikken naar https://www.hyboma.be/billie. Daar kan je alle gegevens doorgeven die we nodig hebben om voor jou een gepersonaliseerde ooievaar te maken. Je ontvangt de ooievaar helemaal gratis van een adviseur uit jouw buurt of via de post. 

Billie komt in de vorm van een V-bord dat je met zelfklevende strips aan de voorkant van je huis kan bevestigen. Het is ook mogelijk om hem met een stok in het midden in de voortuin te planten. Wanneer je Billie aanvraagt contacteren we je om te vragen welke manier je verkiest. Billie is 97 cm hoog en 70 cm breed (enkel). 

Ken je mensen die ook een kindje verwachten, vertel hen dan over Billie! Bedankt! 

Vergeet na de geboorte niet om een foto te delen op Facebook met #hyboma #billie. Misschien win je dan nog een leuke prijs voor jullie spruit. 

Geniet van de zwangerschap! 

 

PS: ben je oma, opa, tante, nonkel, beste vriend(in)... natuurlijk kan je Billie ook aanvragen als verrassing! 

PPS: Ook wie een meerling verwacht, kan gerust enkele Billies aanvragen ;-) (zie foto)

Vernieuwen

Uw gegevens worden behandeld in overeenstemming met de bepalingen van de wet van 8 december 1992 tot bescherming van de persoonlijke levenssfeer - lees ons Privacy statement

Een vraag?

Een vraag? Wij maken graag tijd voor je.

Heb je bijzondere woonwensen? Ben je op zoek naar een unieke locatie? Of heb je niet op onze website kunnen vinden wat je zoekt? Contacteer ons via het telefoonnummer 051 480 980 of per e-mail via info@hyboma.be. Wij geven je graag persoonlijk advies.

Maak een afspraak

0 favorieten
Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te vereenvoudigen en verbeteren. Meer weten