Van oude naar nieuwe woning: hoe financier je de overbrugging?

Kosteloos dankzij de Hyboma-formule ‘Verkoop en Bouw’. Je leven verandert. En daarmee ook je woonwensen. Kinderen gaan het huis uit, je vindt een job in een andere regio … Daarom wil je elders een nieuw nest bouwen – afgestemd op je situatie van morgen. Maar hoe financier je die droom?

Overbruggingskrediet? Bank laat jou over de brug komen!

Jij trekt wellicht meteen naar de bank met je financiële vraagstuk. En uiteraard heeft die een pasklaar antwoord voor jou. Het overbruggings­krediet. Daarmee overbrug jij de periode tussen de aankoop van je nieuwe en de ver­koop van je oude huis. De bank schiet jou geld dus geld voor. En is je woning verkocht? Dan betaal je alles in één keer terug: geleend kapitaal en rente. Want jawel, geen krediet zonder rente. Wist je dat die bij een overbrugging trouwens veel hoger ligt dan bij een gewone hypothecaire lening? Al bij al dus niet zo interessant, dat overbruggingskrediet. Maar gelúkkig kan het ook anders!

Betaal pas als je de centen hebt

Stel je even voor: je nieuwe woning pas betalen als je oude verkocht is. Te mooi om waar te zijn? Niet bij Hyboma, dankzij de unieke formule ‘Verkoop en Bouw’. Heb je een bouw­grond op het oog? Dan reserveren we die exclusief voor jou. De centen daarvoor leg je pas op tafel als je ze hebt – dus nadat de verkoop van je andere pand rond is. Hyboma regelt die trouwens voor jou. Want als erkend vastgoedmakelaar zetten we je huis op de markt tegen een correcte prijs en met een aantal bijzonder voordelen, zoals een gratis professionele fotoshoot van je woning. En jij leunt zonder zorgen achterover.

Ga kosteloos van oud naar nieuw

Waar jij woont tijdens de overbruggingsperiode? Gewoon, in je huidige woning natuurlijk. Pas wanneer de bakstenen helemaal in de plooi liggen, trek jij in je droomhuis. Je hoeft dus geen tussentijdse oplossing te zoeken. Niet huren, niet twee keer verhuizen, geen extra kosten ophoesten.

Duurzaam bouwen = geld besparen

Dankzij de formule ‘Verkoop en Bouw’ ligt er geen strobreed in de weg om je bouw­project te realiseren. Zo ben je klaar voor de toekomst: ook duurzaamheids­gewijs. Want vandaag bouwen is ecologisch bouwen. Alleen al met onze isolatie voldoet jouw hele woning aan het opgelegde E-peil. Uiteraard kun je daar nog veel verder in gaan, tot een BEN-woning . Je bespaart fors op je energiefactuur en strijkt misschien nog extra premies op ook.


Hoor je het graag van iemand anders? Lieven en Patricia kozen heel bewust voor de Verkoop - en Bouwformule. Lees hun verhaal hier .

Meer weten over de formule ‘Verkoop en bouw’? Neem zeker contact met ons op, en vraag je gratis kijkboek en brochure over onze Verkoop - en Bouwformule gratis aan. 

Een vraag?

Een vraag? Wij maken graag tijd voor je.

Heb je bijzondere woonwensen? Ben je op zoek naar een unieke locatie? Of heb je niet op onze website kunnen vinden wat je zoekt? Contacteer ons via het telefoonnummer 051 480 980 of per e-mail via info@hyboma.be. Wij geven je graag persoonlijk advies.

Maak een afspraak

0 favorieten
Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te vereenvoudigen en verbeteren. Meer weten