Tweede fase verkaveling De Craenestraat opgeleverd

De nieuwe verkaveling biedt plaats voor 10 gezinnen

Aalter – Bouwmaatschappij Hyboma uit Kortemark levert vandaag de 2de fase van hun verkaveling in Bellem op. Het nieuwe gedeelte biedt plaats aan 10 nieuwe woningen voor open bebouwing.

“De tweede fase van ‘De Craenestraat’ ligt in het verlengde van de huidige verkaveling en is zopas in verkoop gesteld.” Zegt Frank Vanmeenen, commercieel directeur bij Hyboma. “De 10 ruime kavels zijn voorbestemd voor open bebouwing waarbij de klant het ontwerp en de materialen van hun droomwoning volledig zelf kan bepalen.”

Unieke uitvalsbasis

“De verkaveling is ideaal gelegen in een rustige doodlopende straat” vertelt Frank Vanmeenen verder. “Je woont er op wandelafstand van het pittoreske dorpscentrum van Bellem. En bovendien vind je op 5 minuten rijden de oprit naar de E40. Wie liever spoort, kan dan weer terecht in het treinstation van Bellem.”

Een vraag?

Een vraag? Wij maken graag tijd voor je.

Heb je bijzondere woonwensen? Ben je op zoek naar een unieke locatie? Of heb je niet op onze website kunnen vinden wat je zoekt? Contacteer ons via het telefoonnummer 051 480 980 of per e-mail via info@hyboma.be. Wij geven je graag persoonlijk advies.

Maak een afspraak

0 favorieten
Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te vereenvoudigen en verbeteren. Meer weten