Bouwen na je vijftigste? Doen! - Zo breng je comfortabel je oude dag door.

Vijftig is het nieuwe twintig. Want wat een prachtige periode breekt voor je aan! Je kinderen staan op eigen benen, je hebt stilaan terug meer tijd voor jezelf. Tijd om te genieten van het leven. Waar lukt dat beter dan in een nieuwbouw, afgestemd op jouw wensen? Ontdek hoe je jouw woning klaarmaakt voor morgen.

Voor altijd thuis blijven wonen


‘Op mijn leeftijd bouwen: is dat nog de moeite?’ Tuurlijk wel! Je bent 50-plusser, geen 90-plusser. Je nieuwe leven begint nog maar. En natuurlijk, langzaam maar zeker word je ouder. Maar waar doe je dat liever dan in je eigen thuis? Want hopen we niet allemaal om het rusthuis te omzeilen? Met dat kleine kamertje waarvoor je maandelijks toch een groot bedrag neertelt? Toegegeven, je toekomst heb je niet in handen. Maar je kunt ze wél mee kneden, bijvoorbeeld met een nieuwbouw die vijftigplusserproof is.

Kleine ingrepen = groot comfort


Bouwen op je vijftigste? Dat is meer dan ooit bouwen met het oog op morgen. Met tactische – praktische – ingrepen ga je een comfortabele oude dag tegemoet. 
•    Trappen zijn de grootste vijand van wie niet mobiel is. Niet jouw zorg, als je
alles op het gelijkvloers bouwt.
•    Deuren zijn vaak te smal voor rolstoelgebruikers. Met voldoende brede door¬gangen blijf jij je gemakkelijk verplaatsen.
•    Stopcontacten worden vaak weggemoffeld in lage hoekjes. Ooit al aan gedacht om ze te laten installeren op handige hoogte?
•    Drempels aan deuren en schuiframen nodigen uit om te vallen. Listige hoogte-verschillen vermijden, is dus de boodschap.

Extraatjes als domotica en vloerverwarming maken je comfortplaatje helemaal af.

Voordelig en veilig


Wat jij vooral vraagt, is gemoedsrust. Een nieuwbouwwoning geeft je dat. Want jij hebt geen zorgen aan je hoofd op het vlak van:
•    onderhoud – In je nieuwe stekje is alles … nieuw. Je hebt dus niet snel te maken met herstellings- en renovatiewerken. Geen gedoe, geen kosten.
•    veiligheid – Je woning is voorzien van de nieuwste vergrendeling aan ramen en deuren. Met deurspionnen, camera’s en alarminstallaties schrik je inbrekers helemaal af.

Vermijd een overbruggingskrediet

Als je al een eigen woning hebt, is de formule ‘Verkoop en bouw’ iets voor jou. Wij reserveren de bouwgrond die jij op het oog hebt en regelen de verkoop van je huidige pand. Zodra die rond is, betaal je ons en starten we met je nieuwbouw. Zo vermijd je een overbruggingskrediet met hoge rente bij de bank. Lees er meer over.

Wil je graag eens praten over je bouwplannen? Maak vrijblijvend een afspraak.
 

Een vraag?

Een vraag? Wij maken graag tijd voor je.

Heb je bijzondere woonwensen? Ben je op zoek naar een unieke locatie? Of heb je niet op onze website kunnen vinden wat je zoekt? Contacteer ons via het telefoonnummer 051 480 980 of per e-mail via info@hyboma.be. Wij geven je graag persoonlijk advies.

Maak een afspraak

0 favorieten
Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te vereenvoudigen en verbeteren. Meer weten