Nieuwbouwproject Molenstraat Kluisbergen gaat van start!

Hyboma

Met de verkoop van zo’n 180 woningen en appartementen per jaar is Hyboma een middelgrote speler onder de projectontwikkelaars. Het werkgebied van het bedrijf, dat sinds 1968 bestaat, situeert zich voornamelijk in West- en Oost Vlaanderen. Hyboma bouwt woningen op traditionele wijze. “Vlamingen houden nog steeds van een echte stevige woning, die je steen voor steen ziet worden opgebouwd”, volgens Vanmeenen. “We besteden in elke fase van het bouwproces bijzondere aandacht aan de kwaliteit van de woning. Zo slagen we er vandaag bijvoorbeeld nog steeds in om woningen  op te leveren met een E-peil van E45 zonder hernieuwbare energie. Kies je toch voor bijvoorbeeld zonnepanelen, dan halen we gemakkelijk de Bijna Energie Neutrale BEN-norm van E30.

Vlaamse Ardennen.

Het nieuwe woonproject in Berchem, vormt een belangrijke schakel in de verdere groei van Hyboma. “In en rond de Vlaamse Ardennen,  zijn we vandaag aanwezig in Eke, Volkegem, Brakel, Eine, Mater, Gavere-Asper  en Anzegem”, zegt Mathieu Lambrecht. “We kiezen steeds voor locaties die centraal gelegen zijn, maar toch ook dicht bij het centrum en faciliteiten zoals winkels, horeca, gemeentelijke diensten en openbaar vervoer. Bovendien is Kluisbergen met de ligging in de Vlaamse heuvelzone op zich al een schitterende omgeving”, vult Vanmeenen aan.

Centrale Ligging

Het nieuwbouwproject bevindt zich op wandelafstand van het  centrum van Berchem . Het is gelegen tussen het toeristische fietspad dat Oudenaarde met Kluisbergen verbindt en de Molenstraat. “Voor wie rustig wil wonen, maar toch een vlotte verbinding wil met het dorpscentrum of met het openbaar vervoer naar Ronse, Oudenaarde of Avelgem is dit een ideale locatie”, zegt Lambrecht.

Gevarieerd aanbod

De 27 bouwgronden en woningen komen in twee fasen naar verkoop. Bij het ontwerpen van de verkaveling werd rekening gehouden met  een gevarieerd aanbod. “Er is ruimte voor 6 open bebouwingen en een twintigtal halfopen woningen”, zegt Lambrecht. Hyboma kiest ervoor om bij de ontwikkeling van de woningen eerst en vooral te luisteren naar de wensen van de klant. “Voor open bebouwing beslist de klant alles. 100% bouwen op maat dus.  Bij halfopen woningen kiest de klant die de eerste woning koopt hoe die er zal uitzien. Hyboma verbindt zich ertoe om de aanpalende woning dan in dezelfde stijl te bouwen. Zo krijg je een goeie mix tussen vrije keuze en een harmonieus beeld in het project.

Verkoop en Bouwformule

“Voor mensen die hun bestaande woning willen inruilen voor een nieuwbouw, beschikken we over een unieke formule. Hierdoor kan je zonder overbruggingskrediet verhuizen van je bestaande woning naar de nieuwbouw.”,  zegt Vanmeenen

Wie meer wil weten over het project in de Molenstraat, kan terecht bij Mathieu Lambrecht via 0494.716.967

 

Een vraag?

Een vraag? Wij maken graag tijd voor je.

Heb je bijzondere woonwensen? Ben je op zoek naar een unieke locatie? Of heb je niet op onze website kunnen vinden wat je zoekt? Contacteer ons via het telefoonnummer 051 480 980 of per e-mail via info@hyboma.be. Wij geven je graag persoonlijk advies.

Maak een afspraak

0 favorieten
Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te vereenvoudigen en verbeteren. Meer weten