Hyboma sluit BouwXpo Kortrijk succesvol af.

"Opvallend was het feit dat we te maken hadden met mensen die oprecht geïnteresseerd waren, en soms reeds concrete bouwplannen hadden", vervolgt Vanhaverbeke. "Er was niet enkel interesse voor  de verschillende projecten in de omgeving van Kortrijk, maar ook voor verkavelingen en appartementen uit gans West-en Oost-Vlaanderen.", vult commercieel directeur  Frank Vanmeenen aan. 

Daarnaast bleken nogal wat 45-plussers wel gewonnen voor de wijze waarop de Verkoop & Bouwformule aan het publiek werd voorgesteld. Met deze formule helpt Hyboma mensen met de verkoop van de bestaande woning, waardoor men eigenlijk zonder overbruggingskrediet kan overstappen naar een nieuwbouwwoning.

"Dit is een piste die we zeker verder kunnen uitbouwen", aldus Vanmeenen. "Er zijn momenteel veel koppels die 25 à 35 jaar geleden gebouwd hebben en die twijfelen tussen renoveren, verhuizen naar een bestaande - kleinere - woning of kiezen voor nieuwbouw. Vaak zijn de kinderen de deur uit, en wil men inderdaad iets kleiner gaan wonen, maar met behoud van alle comfort. Rekening houdende met de lagere energiefactuur die je in een nieuwbouw hebt én het feit dat jouw nieuwe woning de eerstkomende tien tot vijftien jaar geen extra kosten met zich mee zal brengen, is nieuwbouw vaak de beste oplossing", zegt Frank Vanmeenen nog. 

Op basis van het aantal contacten die tijdens BouwXpo werden gelegd, kunnen we nu al stellen dat dit voor Hyboma een interessante deelname is geweest.

Een vraag?

Een vraag? Wij maken graag tijd voor je.

Heb je bijzondere woonwensen? Ben je op zoek naar een unieke locatie? Of heb je niet op onze website kunnen vinden wat je zoekt? Contacteer ons via het telefoonnummer 051 480 980 of per e-mail via info@hyboma.be. Wij geven je graag persoonlijk advies.

Maak een afspraak

0 favorieten
Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te vereenvoudigen en verbeteren. Meer weten