Terug naar overzicht

inspiratiedag donderdag 4 juli:ontdek deze verkaveling in Sint-Niklaas

Destelwijk - Sint-Niklaas

Ben je op zoek naar een nieuwe thuis in Sint-Niklaas? Kom langs op onze verkaveling aan de Destelwijk en ontdek alle mogelijkheden!

SNIDESA08 3 Dbeeld 02

Ontdek deze prachtige bouwgronden in Sint-Niklaas, Destelwijk. Je woont er op een centrale locatie, nabij diverse voorzieningen zoals winkels (op slechts 1,3 km afstand van het winkelcentrum), scholen (slechts 1,5 km verderop) en het openbaar vervoer (met een bushalte op slechts 450 m afstand). Bovendien geniet je hier van een uitstekende bereikbaarheid, met Gent en Antwerpen op slechts een halfuur rijden.

Er is keuze uit percelen voor open en halfopen bebouwing, variërend in grootte van 266 m² tot 797 m²: voor elk wat wils. Dankzij de ruime stedenbouwkundige voorschriften (1 of 2 bouwlagen, vlak of hellend dak) zijn er tal van bouwmogelijkheden. Hier bouwen we jouw nieuwe, energiezuinige woning volledig op maat, tegen een vaste prijs.

Kom langs in ons mobiel kantoor op de verkaveling op donderdag 4 juli en ontdek alle mogelijkheden. Dominic ontvangt je graag tussen 18u en 20u30. Je vindt deze locatie ter hoogte van Destelwijk 89.

Ontdek deze nieuwe verkaveling in Sint-Niklaas

Hyboma Plan Sint Niklaas 300