De Hyboma-kijkdagen: kom je droomwoning ontdekken

Wil je weten hoe je toekomstige nieuwbouwwoning of appartement er in het écht uitziet? Kom dan naar een van onze kijkdagen of nocturnes. Je krijgt zo een perfect beeld van de indeling, grootte en ligging. Een kijkwoning of -appartement in je buurt maakt je woondroom heel concreet. Hieronder zie je waar je binnenkort van harte welkom bent.

Momenteel zijn er geen kijkdagen.
Hou zeker deze pagina in de gaten en ontdek wanneer Hyboma de volgende keer de deuren open zet voor het grote publiek. Op een kijkdag krijg je namelijk een beeld van hoe jouw nieuwbouwwoning of appartement er kan uitzien. Je krijgt een perfect beeld van de indeling, grootte en ligging. Zo maak je jouw woondroom heel concreet.

Onze kijkwoningen

Hoe groot voelt deze woning aan? Hoe ziet de indeling van mijn appartement eruit? Deze vragen kunnen zeker in je hoofd zitten nadat je een interessante woning bent tegengekomen. Een bezoekje aan één van onze kijkwoningen kan hier de oplossing zijn. Maak een afspraak en kom één van onze kijkwoningen bezoeken. Zo zie je meteen hoe straks je nieuwbouwwoning of appartement eruitziet!

Ontdek deze kijkwoning van dichtbij

Maak een afspraak met één van onze bouwadviseurs en bekijk de materialen en afwerking van deze woning. We geven je graag meer informatie tijdens een rondleiding.

Maak een afspraak

Onze realisaties

De knoop is eindelijk doorgehakt: je bent van plan om binnenkort je eigen woning te bouwen. Op zoek naar inspiratie voor je droomhuis? Bekijk dan hieronder onze realisaties.

Vraag onze inspiratiebrochure aan

Op zoek naar inspiratie zonder verplichting? Met ons inspiratieboek doe je de nodige ideeën op en zet je de eerste stap naar jouw droomwoning.


Vraag aan

Jullie verhalen

We vroegen aan mensen die voor Hyboma kozen en samen met Hyboma bouwden: wat vond je van onze begeleiding en van het resultaat? Vijf van onze klanten - elk met hun eigen verhaal - doen hun verhaal. Lees hieronder hun eerlijke mening. En doe er je voordeel mee voor je eigen nieuwbouw.