De Hyboma-kijkdagen: kom je droomwoning ontdekken

Wil je weten hoe je toekomstige nieuwbouwwoning of appartement er in het écht uitziet? Kom dan naar een van onze kijkdagen of nocturnes. Je krijgt zo een perfect beeld van de indeling, grootte en ligging. Een kijkwoning of -appartement in je buurt maakt je woondroom heel concreet. Hieronder zie je waar je binnenkort van harte welkom bent.

22 oktober 10:00 - 12:00

Kom op zaterdag 22 oktober van 10u tot 12u deze woning te Roeselare ontdekken.

Contacteer alvast onze immo-adviseur Martine Monteyne voor een bezoek ter plaatse op het nummer 051 480 980 of via info@hyboma.be.

 • Landelijke kijkwoning in Ardooie

  23 oktober 14:00 - 17:00

  Kom langs tijdens Nieuwbouwzondag 23 oktober in Ardooie-De Tassche (grens met Roeselare). Je kan er de landelijke kijkwoning bezichtigen. Informeer er meteen naar alle mogelijkheden op deze verkaveling.

 • Kijkwoning Erpe-Mere

  23 oktober 14:00 - 17:00

  Bouwplannen? Inspiratie opdoen? Kom langs op Nieuwbouwzondag 23 oktober en laat je inspireren in deze tijdloos-landelijke kijkwoning in Erpe-Mere.

 • Nieuwe appartementen in het centrum

  Oostrozebekestraat 49, 8770 Ingelmunster

  Vanaf 215000.00
  7 loten
  23 oktober 14:00 - 17:00

  Een nieuwe thuis of een interessante investering in Ingelmunster? Kom dan langs op Nieuwbouwzondag 23 oktober en ontdek de nieuwe appartementen en het kijkappartement.

 • Kijkwoning Poperinge

  23 oktober 14:00 - 17:00

  Wil je bouwen en ben je op zoek naar inspiratie? Prik dan al Nieuwbouwzondag 23 oktober in je agenda en bezoek deze charmante, landelijke kijkwoning. Ontdek er meteen de bouwgronden en woningen te koop op deze verkaveling.

 • Kijkwoning De Haan

  23 oktober 14:00 - 17:00

  Bouwplannen? Inspiratie opdoen? Bezoek op Nieuwbouwzondag 23 oktober deze charmante, landelijke kijkwoning aan zee. Ontdek er meteen ook de bouwgronden en nieuwe woningen, te koop in deze aangename woonbuurt.

 • Kijkwoning Eke

  23 oktober 14:00 - 17:00

  Bouwgrond gekocht? Op zoek naar een nieuwe woning of bouwgrond? Kom dan langs in onze moderne kijkwoning in Eke (Nazareth) en laat je inspireren. Ontdek ook de 2de fase van de verkaveling, nu te koop.


Onze kijkwoningen

Hoe groot voelt deze woning aan? Hoe ziet de indeling van mijn appartement eruit? Deze vragen kunnen zeker in je hoofd zitten nadat je een interessante woning bent tegengekomen. Een bezoekje aan één van onze kijkwoningen kan hier de oplossing zijn. Maak een afspraak en kom één van onze kijkwoningen bezoeken. Zo zie je meteen hoe straks je nieuwbouwwoning of appartement eruitziet!

Ontdek deze kijkwoning van dichtbij

Maak een afspraak met één van onze bouwadviseurs en bekijk de materialen en afwerking van deze woning. We geven je graag meer informatie tijdens een rondleiding.

Maak een afspraak

Onze realisaties

De knoop is eindelijk doorgehakt: je bent van plan om binnenkort je eigen woning te bouwen. Op zoek naar inspiratie voor je droomhuis? Bekijk dan hieronder onze realisaties.

Vraag onze inspiratiebrochure aan

Op zoek naar inspiratie zonder verplichting? Met ons inspiratieboek doe je de nodige ideeën op en zet je de eerste stap naar jouw droomwoning.


Vraag aan

Jullie verhalen

We vroegen aan mensen die voor Hyboma kozen en samen met Hyboma bouwden: wat vond je van onze begeleiding en van het resultaat? Vijf van onze klanten - elk met hun eigen verhaal - doen hun verhaal. Lees hieronder hun eerlijke mening. En doe er je voordeel mee voor je eigen nieuwbouw.