Nieuwe, hedendaagse woningen met een mooi vergezicht

26 september 10:00 - 12:30

Ontdek tijdens de kijkdag deze 3 charmante woningen met prachtig vergezicht te koop. Kom een kijkje nemen: Dikkebusstraat naast nr 22.


  • Vanaf 261523.71
  • Ref 3690672
  • Adres Dikkebusstraat , 8958 Heuvelland Loker

KIJKDAG ZONDAG 26 SEPTEMBER: 10:30-12:00U. Wil je graag wonen in rust, omringd door een prachtige natuur? Ontdek dan deze nieuwe woningen in het Heuvelland (De Klijte). Je geniet er van een prachtig vergezicht. Je woont er op 3 km van Loker én Kemmel, met tal van mooie wandel- en fietsroutes. Ieper en Poperinge liggen op amper 9 km. Deze nieuwe woningen in een frisse, hedendaagse architectuur hebben een ruime woon- en eetkamer met open keuken, inpandige garage, 3 slaapkamers en een functionele badkamer. In de ruime tuin is het volop genieten. Je kiest zelf de afwerkingsmaterialen voor keuken, badkamer, vloeren en binnendeuren. Zo kan je precies wonen zoals jij het zelf wilt. Een kijkje nemen? We bouwen deze woningen in de Dikkebusstraat, rechts naast huisnummer 22.

Contacteer Hyboma

Bel ons: 051 480 980 Mail ons

Loten


Winkels

Sport

Cultuur

Openbaar vervoer

Scholen

Inspiratieboek

inspiratiebrochure

Inspiratie nodig voor jouw droomhuis? Vraag vrijblijvend ons inspiratieboek aan en ontdek 202 pagina's boordevol met woonideeën.

Videogesprek

videoafspraak

Een vraag over een woning of bouwgrond? Onze adviseurs helpen je, online (videocall) of offline (persoonlijke afspraak). Jij kiest hoe, waar en wanneer.

Contact