Nieuwe appartementen in Harelbeke

  • Vanaf 159900.00
  • Ref 3967967
  • Adres Gentsesteenweg 42, 8530 Harelbeke

! KOOP NU TIJDELIJK AAN 6% BTW ! INFORMEER NAAR DE VOORWAARDEN. Op zoek naar een nieuwe thuis in Harelbeke? Of een interessante investering? Ontdek dan Residentie Mimosa in de Gentsesteenweg, op amper een kwartiertje van Kortrijk. Je woont er vlak bij winkels en openbaar vervoer. De residentie omvat 7 energiezuinige appartementen in een stijlvolle, moderne architectuur. Er is keuze uit appartementen met 1 en 2 slaapkamers, telkens met een ruim zonneterras. Naast een ruim terras aan het appartement beschikt elk appartement over een privatief tuintje van minimum 35m²! Moestuintje? Achterliggend terras met avondzon? Je kiest het zelf, tal van mogelijkheden! Ook een zeer ruime afgesloten fietsenberging en gemeenschappelijke (vuilnis)berging voorzien, carports en garages te koop. Wil je snel verhuizen? Dat kan! Enkele appartementen zijn immers al afgewerkt. Benieuwd? Contacteer ons en ontdek alle mogelijkheden. Op zoek naar een vastgoedinvestering? Informeer naar ons interessant investpakket! .

Contacteer Hyboma

Bel ons: 051 480 980 Mail ons

Appartementen


Winkels

Sport

Cultuur

Openbaar vervoer

Scholen

Inspiratieboek

inspiratiebrochure

Inspiratie nodig voor jouw droomhuis? Vraag vrijblijvend ons inspiratieboek aan en ontdek 202 pagina's boordevol met woonideeën.

Videogesprek

videoafspraak

Een vraag over een woning of bouwgrond? Onze adviseurs helpen je, online (videocall) of offline (persoonlijke afspraak). Jij kiest hoe, waar en wanneer.

Contact