Nieuwe appartementen in Harelbeke

25 april 10:00 - 12:00 na afspraak

Ontdek tijdens Nieuwbouwzondag Residentie Mimosa in Harelbeke. Laat je inspireren in het kijkappartement!

Om jouw bezoek veilig te laten verlopen, kan je jouw bezoekmoment reserveren op 051 480 980 of info@hyboma.be.

  • Vanaf 175000.00
  • Ref 3967967
  • Adres Gentsesteenweg 42, 8530 Harelbeke

! KOOP NU TIJDELIJK AAN 6% BTW ! INFORMEER NAAR DE VOORWAARDEN. Op zoek naar een nieuwe thuis in Harelbeke? Of een interessante investering? Ontdek dan Residentie Mimosa in de Gentsesteenweg, op amper een kwartiertje van Kortrijk. Je woont er vlak bij winkels en openbaar vervoer. De residentie omvat 7 energiezuinige appartementen in een stijlvolle, moderne architectuur. Via een centrale doorrit heb je toegang tot de 16 garages en 8 carports. Er is keuze uit appartementen met 1 en 2 slaapkamers, telkens met een privatief tuintje of een ruim zonneterras. Fietsen kan je stallen in de gemeenschappelijke fietsenberging. Je eigen creatieve toets geven aan de inrichting? Het kan! Je kiest immers zelf de materialen voor de afwerking van keuken, badkamer en vloeren. Zo kan je precies wonen zoals jij het zelf wilt.

Contacteer Hyboma

Bel ons: 051 480 980 Mail ons

Appartementen


Winkels

Sport

Cultuur

Openbaar vervoer

Scholen

Inspiratieboek

inspiratiebrochure

Inspiratie nodig voor jouw droomhuis? Vraag vrijblijvend ons inspiratieboek aan en ontdek 202 pagina's boordevol met woonideeën.

Videogesprek

videoafspraak

Een vraag over een woning of bouwgrond? Onze adviseurs helpen je, online (videocall) of offline (persoonlijke afspraak). Jij kiest hoe, waar en wanneer.

Contact