Nieuwe appartementen in het centrum

  • Vanaf 235000.00
  • Ref 4001350
  • Adres Koning Albertstraat 29, 8600 Diksmuide

! KOOP NU AAN 6% BTW ! INFORMEER NAAR DE VOORWAARDEN. Zoek je een nieuwe thuis in Diksmuide of een interessante investering? Ontdek dan Residentie Catharina: een architecturaal pareltje op een uitstekende locatie in het centrum. Je woont er op 200 m van de Grote Markt: vlak bij winkels, horecazaken en openbaar vervoer. Er is keuze uit nieuwbouwappartementen van 83 m² tot 150 m², telkens met één of meerdere ruime terrassen. Elk appartement beschikt over een ruime woon- en eetkamer, een ingerichte keuken, een functionele badkamer, een afzonderlijk toilet, een praktische berging en 2 of 3 slaapkamers. Er zijn ook (overdekte) parkeerplaatsen te koop. Je kiest zelf de afwerkingsmaterialen en inrichting van keuken, badkamer, vloeren en binnendeuren. Zo kan je precies wonen zoals jij het zelf wilt. Een functionele indeling, het gebruik van kwalitatieve en tijdloze materialen, inrichting en afwerking op maat van de klant en veel lichtinval typeren deze nieuwe appartementen. Wil je er meer over weten? Contacteer ons! Reeds 60% verkocht!

Contacteer Hyboma

Bel ons: 051 480 980 Mail ons

Appartementen


Onze appartementen in Diksmuide

Winkels

Sport

Cultuur

Openbaar vervoer

Scholen

Inspiratieboek

inspiratiebrochure

Inspiratie nodig voor jouw droomhuis? Vraag vrijblijvend ons inspiratieboek aan en ontdek 202 pagina's boordevol met woonideeën.

Videogesprek

videoafspraak

Een vraag over een woning of bouwgrond? Onze adviseurs helpen je, online (videocall) of offline (persoonlijke afspraak). Jij kiest hoe, waar en wanneer.

Contact