Nieuwe appartementen in het centrum

17 augustus 14:00 - 17:00

Een nieuwe thuis of een interessante investering in Ingelmunster? Kom dan langs tijdens de kijkdag op woensdag 17 augustus en ontdek de nieuwe appartementen en het kijkappartement. Janne ontvangt je graag met een koffie en een versnapering.

  • Vanaf 215000.00
  • Ref 4003962
  • Adres Oostrozebekestraat 49, 8770 Ingelmunster

KIJKDAG WOENSDAG 17 AUGUSTUS 2022: VAN 14:00 TOT 17:00 UUR. Zoek je een nieuwe thuis in Ingelmunster of een interessante investering? Ontdek dan Residentie Geuze St. Louis op de vroegere brouwerijsite van Brouwerij Vanhonsebrouck. Je woont er in het centrum, vlak bij winkels, scholen, horecazaken, gemeentehuis, openbaar vervoer en het station. Ontspannen in de natuur kan langs het nabijgelegen kanaal Roeselare-Leie en de Mandelvallei. Je maakt er heerlijke wandel- en fietstochten. De residentie omvat 7 appartementen met oppervlaktes van 81 m² tot 124 m². Er is keuze uit appartementen met 2 en 3 slaapkamers, telkens met een ruime woon- en eetkamer, ingerichte keuken, functionele badkamer, praktische berging, zonneterras en/of tuin. Snel verhuizen naar een afgewerkt appartement? Of wil je liever zelf nog de keuzes van afwerking bepalen? beiden is mogelijk. Maak vrijblijvend een afspraak en ontdek het ter plaatse. Dankzij de hoge plafonds (2,5m tot 3m hoog!) met hoge ramen geniet je van veel lichtinval en een ruimtelijk gevoel. De privé parkeerplaatsen zijn ondergebracht in een afzonderlijke, veilige parkeerhaven achter het gebouw. Je fiets kan je stallen in een gemeenschappelijke fietsenberging. Wil je er meer over weten? Contacteer ons gerust!

Contacteer Hyboma

Bel ons: 051 480 980 Mail ons

Appartementen


Winkels

Sport

Cultuur

Openbaar vervoer

Scholen

Inspiratieboek

inspiratiebrochure

Inspiratie nodig voor jouw droomhuis? Vraag vrijblijvend ons inspiratieboek aan en ontdek 202 pagina's boordevol met woonideeën.

Videogesprek

videoafspraak

Een vraag over een woning of bouwgrond? Onze adviseurs helpen je, online (videocall) of offline (persoonlijke afspraak). Jij kiest hoe, waar en wanneer.

Contact