Charmante, landelijke woningen in een aangename woonbuurt

19 september 14:00 - 17:00

Kom een kijkje nemen in Maldegem, Heirweg 41 en ontdek de nieuwe woningen die we er bouwen. Maak er meteen kennis met ons volledig aanbod in Maldegem: nieuwe woningen in verschillende bouwstijlen - bouwgronden met vrije keuze ontwerp.

  • Vanaf 393754.56
  • Ref 4234553
  • Adres Heirweg 41, 9990 Maldegem

KIJKDAG ZONDAG 19 SEPTEMBER: 14-17U - ONTDEK ONS AANBOD IN MALDEGEM Deze charmante, landelijke woningen bouwen we aan de Heirweg in Maldegem: een kleinschalige verkaveling in een aangename, rustige straat. Je woont er op 1,1 km van een basisschool en op 3 km van het centrum, met allerhande winkels. Elke woning beschikt over een woon- en eetkamer met veel lichtinval, aansluitend een -naar eigen keuze ingerichte- open keuken en een inpandige garage. Op de eerste verdieping zijn er 3 slaapkamers, een badkamer en een afzonderlijk toilet. Op de zolderverdieping vind je een 4de slaapkamer of hobbykamer en een berging. in de ruime tuin wordt het volop genieten!

Contacteer Hyboma

Bel ons: 051 480 980 Mail ons

Loten


Winkels

Sport

Cultuur

Openbaar vervoer

Scholen

Inspiratieboek

inspiratiebrochure

Inspiratie nodig voor jouw droomhuis? Vraag vrijblijvend ons inspiratieboek aan en ontdek 202 pagina's boordevol met woonideeën.

Videogesprek

videoafspraak

Een vraag over een woning of bouwgrond? Onze adviseurs helpen je, online (videocall) of offline (persoonlijke afspraak). Jij kiest hoe, waar en wanneer.

Contact