Residentie Nys in het centrum van Westende

  • Vanaf 199000.00
  • Ref 4396510
  • Adres Hofstraat 1, 8434 Middelkerke Westende

KOOP NU TIJDELIJK AAN 6% BTW! INFORMEER NAAR DE VOORWAARDEN. Pal in het centrum van Westende-Dorp, op het Arthur Meynneplein bouwen we Residentie Nys. Een schitterend woonproject op slechts 1 km van de zee. Alles bevindt zich net om de hoek: bakkers, slagers, supermarkten, restaurantjes en openbaar vervoer (op 30 meter). Het marktplein, voor de residentie, biedt voldoende parkeergelegenheid. Heerlijk wandelen in de Warandeduinen, relaxen op het strand, één van de vele recreatieve fietsroutes in de buurt verkennen, prachtig erfgoed of musea ontdekken? Je vindt het allemaal in de buurt! Er werd gekozen voor een strak en tijdloos ontwerp dat naadloos geïntegreerd wordt in de omgeving. Residentie Nys omvat 18 kwalitatieve appartementen met 1 en 2 slaapkamers, een zonnige tuin en/of terras en een gemeenschappelijke fietsenberging. Je kiest zelf de afwerkingsmaterialen voor keuken, badkamer, vloeren en binnendeuren. Je kan dus je eigen creatieve toets geven aan de inrichting van jouw appartement. Ben je op zoek naar een eigen woonappartement, een vakantieverblijf of een pand om te investeren? Door het veelzijdige aanbod (appartementen van 51 m² tot 110 m²) ben je bij Residentie Nys aan het juiste adres. Contacteer ons en ontdek alle mogelijkheden!

Contacteer Hyboma

Bel ons: 051 480 980 Mail ons

Appartementen


Onze appartementen in Middelkerke Westende

Winkels

Sport

Cultuur

Openbaar vervoer

Scholen

Inspiratieboek

inspiratiebrochure

Inspiratie nodig voor jouw droomhuis? Vraag vrijblijvend ons inspiratieboek aan en ontdek 202 pagina's boordevol met woonideeën.

Videogesprek

videoafspraak

Een vraag over een woning of bouwgrond? Onze adviseurs helpen je, online (videocall) of offline (persoonlijke afspraak). Jij kiest hoe, waar en wanneer.

Contact